gohya
Fanka BB :)
tragedia siedziec w szpitalu w dobie korony, nikt nie odwiedzi, ani nawet wyjsc nie mozna do bufetu czy cosA u mnie nadal cisza...zwariuje chyba tutaj. Czekam na usg może wtedy coś powiedzą i zadecydują
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tragedia siedziec w szpitalu w dobie korony, nikt nie odwiedzi, ani nawet wyjsc nie mozna do bufetu czy cosA u mnie nadal cisza...zwariuje chyba tutaj. Czekam na usg może wtedy coś powiedzą i zadecydują
Zgadza się. Masakra totalna...mieli mi tak wywoływać już przed weekendem i dalej nic eh..tragedia siedziec w szpitalu w dobie korony, nikt nie odwiedzi, ani nawet wyjsc nie mozna do bufetu czy cos
O matko, właśnie też się tego obawiam, głupiego testu. Wówczas u nas zabierają dzieci, ale wiem, że nie we wszystkich szpitalach.Wyszlam dodatnia, odwołali mnie ze szpitala... Mam.czekac na rozwój wypadków...
w szpitalach jest często ten problem, że co obchód jest inny lekarz i każdy gada co innegoZgadza się. Masakra totalna...mieli mi tak wywoływać już przed weekendem i dalej nic eh..
To prawda. Wczoraj mówił że dziś rano zrobią mi usg A dziś już jest inny zrobili rano KTG A usg może dziś A może dopiero jutro...I weź się nie denerwujw szpitalach jest często ten problem, że co obchód jest inny lekarz i każdy gada co innego
Wyszlam dodatnia, odwołali mnie ze szpitala... Mam.czekac na rozwój wypadków...
Plytkowy, ale podobno już taki dobry co to nie przeklamuje wynikow.O kurczę A masz jakieś objawy?cos się działo ostatnio?A jaki to był test?
I co teraz gdzie masz jechać jak by coś się działo?
kuzynka, która jest w ciąży miała tak, że przez kilka dni czuła się źle, potem na 5 dni straciła smak i węch i przeszło, gorączki nie byłoPlytkowy, ale podobno już taki dobry co to nie przeklamuje wynikow.
Mialam katar ostatnio, ale katar to ja mam non stop przez całą ciążę bo mam problemy z zatokami. Smak mam, węch mam i generalnie czuje się ok.