doomi03
Fanka BB :)
A jak sie czujecie. Ja falowo jeden dziś lepiej kolejny gorzej. Brzuch ciąży. Okresowo się spina. Mała się rusza czasami bardzo że aż boli.
Witam w klubie, u mnie dokładnie tak samo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak sie czujecie. Ja falowo jeden dziś lepiej kolejny gorzej. Brzuch ciąży. Okresowo się spina. Mała się rusza czasami bardzo że aż boli.
Ten wirus wszystko niszczy... Oby porodowki działały normalnie, żeby nie odesłali do innego szpitala w tym co planuje już rodzilam, mam tajnego lekarza szpital też fajny oby żadne wirusowe cyrki nie wyszły że jak pojadę do porodu to powiedzą covid i szukaj Pani miejsca gdzie indziej...Niestety u mnie to samo. Jak już w koncu zdecydowałam w którym szpitalu chce rodzić i mialam jaki obmyślany plan, tak przez temat wirusa dzieją się takie cyrki z porodówkami, że zaczynam się bać o odmowę przyjęcia ze względu na brak miejsc. Nawet nie przeraża mnie sama mysl o porodzie, tylko ta cala otoczka covidowa w okol, która zakłóca funkcjonowanie porodowek.
U mnie identycznie fizycznie raz tak raz tak i psychicznie też raz lepiej raz gorzej... Brzuch też się spina megaaa mocnooo...Witam w klubie, u mnie dokładnie tak samo.
Witaj ja jestem ze śląska. My również czekamy na córeczkę- to nasz drugi skarbek, mamy już jedną 5 łatkę . My z terminem na 27-11.Witam wszystkie tu obecne dziewczyny/mamusie podobnie jak ja ciężarówki z terminem na listopad 2020 dołączam późno do Was... Ale tak naprawdę dopiero teraz mam czas nacieszyć się tą ciąża, uwierzyć w nią (hihi tak tak) i przygotować na przyjście na świat naszej córeczki. Mam nadzieję że jeszcze mogę być z Wami... Termin mamy na 23.11.2020 wg OM, wg USG 24 będzie to nasze trzecie dziecko, mamy już córkę i syna. Czy jest ktoś ze śląska?
Ja okolice rybnikaWitam wszystkie tu obecne dziewczyny/mamusie podobnie jak ja ciężarówki z terminem na listopad 2020 dołączam późno do Was... Ale tak naprawdę dopiero teraz mam czas nacieszyć się tą ciąża, uwierzyć w nią (hihi tak tak) i przygotować na przyjście na świat naszej córeczki. Mam nadzieję że jeszcze mogę być z Wami... Termin mamy na 23.11.2020 wg OM, wg USG 24 będzie to nasze trzecie dziecko, mamy już córkę i syna. Czy jest ktoś ze śląska?
My też okolice Rybnika jakie plany na poród?? Covid szaleje na Śląsku, a urodzić trzebaJ
Ja okolice rybnika ☺
Hej, u nas 12-latka i syn 10 lat, którzy się już wprost nie mogą doczekać, córka chce nosić i tulić, a syn wozić mi pozostanie karmić i przewijac jak dobrze pójdzieWitaj ja jestem ze śląska. My również czekamy na córeczkę- to nasz drugi skarbek, mamy już jedną 5 łatkę . My z terminem na 27-11.
Ja właśnie dzis jestem po wizycie i mam skierowanie na cc 9 listopada o ile Rybnik będzie przyjmował , jak nie to najbliższy szpital . Podobno w Gliwicach jest super ale mój lekarz pracuje w rybniku i to on by mnie ciąłMy też okolice Rybnika jakie plany na poród?? Covid szaleje na Śląsku, a urodzić trzeba