reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Trzymam kciuki za wizytujące.

Na silne bóle brzucha możesz brać no-spę. Niby nie jest w ciąży zakazana, ale też nie ma badań potwierdzających jej nieszkodliwość. Tak poza tym apap. Więc leki brać można, ale wszystko z głową :)

Nie sugerowałabym się normami w laboratorium tylko tym czy jest przyrost. Wklep sobie dane do kalkulatora w necie i zobacz :)
No jasne, że z głową [emoji3][emoji3] na mnie nospa nigdy nie działała wiec chyba w ciąży tym bardziej nie zadziała [emoji849]

reklama
Hej, u mnie 6t. Wizyta wyznaczona na 19.03 a mdłości, ból głowy i senność nie do opanowania. W piątek się zaczęło, a już mam dość. Cały weekend przespałam, a teraz będę się męczyć w pracy.

Co Wam pomaga przy miłościach? Mi dokuczają przez cały dzień. Mam już 3 latka i w poprzedniej ciąży było to samo :(

Ja tylko raz mdłości mialam to wypilam miętę i przeszło, a poza tym narazie odpukac jest ok. Tylko brak apetytu mam.

Hej, u mnie 6t. Wizyta wyznaczona na 19.03 a mdłości, ból głowy i senność nie do opanowania. W piątek się zaczęło, a już mam dość. Cały weekend przespałam, a teraz będę się męczyć w pracy.

Co Wam pomaga przy miłościach? Mi dokuczają przez cały dzień. Mam już 3 latka i w poprzedniej ciąży było to samo :(
Witaj [emoji4] mi w pierwszej ciąży na mdłości pomagały tic tac miętowe [emoji4]

Już po wizycie. Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym prawidłowej wielkości jak na ten wiek ciąży. Kolejna wizyta za 2 tyg i wtedy już powinno być serduszko [emoji3590] Badania zleci dopiero przy następnej wizycie.
Dziękuję za kciuki :)

Aaa zwolnienie lekarskie mogła już dać ale dla mnie jeszcze za wczesnie.

U mnie dziś śledzie po kaszubsku na tapecie i winogron o mateńko jakie dobre[emoji39][emoji39][emoji39]

reklama
Już po wizycie. Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym prawidłowej wielkości jak na ten wiek ciąży. Kolejna wizyta za 2 tyg i wtedy już powinno być serduszko [emoji3590] Badania zleci dopiero przy następnej wizycie.
Dziękuję za kciuki :)

Aaa zwolnienie lekarskie mogła już dać ale dla mnie jeszcze za wczesnie.
Ooo super , czyli póki co mozna odetchnąć z ulga [emoji4][emoji4]

Do góry