reklama
Moja gin też mi mówiła, ze od 24 do 26 tc.
Cukry wyszły mi chyba dobrze 74, 106, 84. Zdziwiona jestem, bo słodycze to ja moge jesc hurtowo gdyby nie moja słabiutka samokontrola
Jestm wykończona dzisiaj, słabo spałm w nocy bo mlody urzadzil sobie rodeo w brzuchu od 4 nad ranem... znowubjakies kwiatki wychodząna wykończeniu domu, a szef firmy zachowuje sie jak 5 letnie dziecko :/
Cukry wyszły mi chyba dobrze 74, 106, 84. Zdziwiona jestem, bo słodycze to ja moge jesc hurtowo gdyby nie moja słabiutka samokontrola
Jestm wykończona dzisiaj, słabo spałm w nocy bo mlody urzadzil sobie rodeo w brzuchu od 4 nad ranem... znowubjakies kwiatki wychodząna wykończeniu domu, a szef firmy zachowuje sie jak 5 letnie dziecko :/
Ja od 10tc nie noszę pierścionków. Niby nie puchne bardzo ale na palcach czuć różnice.Dziewczyny czy Wam też puchną palce? Jak nosicie obrączkę?
Ważę 74,8kg. Czyli jakieś niecałe 4kg przytyłam. Aż dziwne przy tym, jak mało mogę jeść bez rewolucji w brzuchu.
Michalina93
Fanka BB :)
Mi nie , ale nawet w pierwszej ciąży do porodu nie szlam spuchnięta , ale kojarzę ze wszystkie moje koleżanki narzekały ze puchną i ściągały biżuterięDziewczyny czy Wam też puchną palce? Jak nosicie obrączkę?
Michalina93
Fanka BB :)
Będzie Emil pierwszy syn WiktorHej przyszłe mamuśki tez mam termin na listopada dokładniej 10.11 będzie chłopiec to pewne , imię już chyba wybrane A wy mamuśki macie już imię wybrane dla swoich dzieciaczków ?
Ja spuchłam tak naprawdę tylko raz, było chyba 30 st. a ja zafundowalam sobie długi spacer. Nie mogłam ściągnąć obrączki. W sumie to ciesze się, ze nie jest az tak gorąco bo nawet nie będąc w ciąży trochę puchłam przy upałach.Dziewczyny czy Wam też puchną palce? Jak nosicie obrączkę?
U mnie bedzie Aleksander
AAgnieszka
Zaciekawiona BB
Witamy serdecznieCześć, siedziałam i czytałam forum prawię godzinę i dołączam nie mam nikogo znajomego w ciąży,a fajnie sobie czasem z kimś pogadać
Termin z USG mam na 18.11
reklama
AAgnieszka
Zaciekawiona BB
U mnie Tymon ❤Będzie Emil pierwszy syn Wiktor