reklama
A skąd będziesz zamawiać i gdzie można w najlepszej cenie dostać? Orientujesz się już, bo ja też chciałam, żeby ponagrywac czytane przez nas książeczki jeszcze przed porodem :-)A skąd ten misiu? Ja muszę zamówić Alilo z wyprzedzeniem żeby różowego nie trafic
Ja będę zamawiać grzechotkę, a ona chyba nie ma opcji nagrywania. Nie patrzyłam jeszcze na porównywanie cen.A skąd będziesz zamawiać i gdzie można w najlepszej cenie dostać? Orientujesz się już, bo ja też chciałam, żeby ponagrywac czytane przez nas książeczki jeszcze przed porodem :-)
Aha, mi zależy głównie na wgrywaniu swoich audiobooków, piosenek i innych rzeczy.Ja będę zamawiać grzechotkę, a ona chyba nie ma opcji nagrywania. Nie patrzyłam jeszcze na porównywanie cen.
Aaaanna
Fanka BB :)
Śliczne zdjęcia na pamiątkę. Super że wszystko ok. Ja jeszcze na swoje czekam do wtorku. I mam nadzieje że dowiem się kto tam siedzi w środku. Imię dla dziewczynki mam ale dla chłopca to trudna sprawa.
Jestem po połówkowym. Mały zdrowy, na 100% facet. Uparty i złośliwy - nie chciał dać się zbadać. 492g szczęścia. Dr mówi że jest o tydzień starszy (nie tylko większy) i mam nastawiać się na wcześniejszy poród.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Cześć wszystkim. Pewnie żadna mnie nie pamięta ale byłam na początku wątku kilka dni z wami po czym okazało się że ciąża biochemiczna. Ale życie sie do mnie szybko usmiechnęło bo cykl pozniej znowu zaszłam i w poniedzialek zaczynamy 19 tydzien ciąży a termin na 14.12 wy już po połowie ale ja prawie też! Tak napisalam bo mi się wątek wasz wyswietlił i chcialam życzyc wszystkim dobrego rozwiązania i zadnych problemow po drodze ❤❤❤
Paraply
Fanka BB :)
Witaj! Pamiętam Cie [emoji3526]Bardzo się cieszę, że chwilę później znów się udało.Cześć wszystkim. Pewnie żadna mnie nie pamięta ale byłam na początku wątku kilka dni z wami po czym okazało się że ciąża biochemiczna. Ale życie sie do mnie szybko usmiechnęło bo cykl pozniej znowu zaszłam i w poniedzialek zaczynamy 19 tydzien ciąży a termin na 14.12 [emoji16] wy już po połowie ale ja prawie też! Tak napisalam bo mi się wątek wasz wyswietlił i chcialam życzyc wszystkim dobrego rozwiązania i zadnych problemow po drodze [emoji173][emoji173][emoji173]
Kogo się spodziewasz, już wiesz? Powodzenia [emoji172]
Cześć listopadowe Mamy jestem tutaj z wami mamy rodzic 5.11 pozdrawiam wszystkie was u mnie 25 tydzień a z pomiarów 23 u będzie dziewczynka )
L
Lebkuchen_mum
Gość
❤❤❤ prawdopodobnie córcia a ty?Witaj! Pamiętam Cie [emoji3526]Bardzo się cieszę, że chwilę później znów się udało.
Kogo się spodziewasz, już wiesz? Powodzenia [emoji172]
reklama
Tak mi się skracała.... od 3 tygodni biorę luteinie , szyjka przestała się skracaćDziewczyny czy któraś z Was ma problem skracającej szyjki i bierze luteinę? Czy zahamowała proces skracania?