reklama
Hej jestem listopadowa mama i nigdy nie rejestrowalam się na żadnym forum to mój pierwszy razHej
Jestem ciekawa czy jest tu już jakaś listopadowa mama?
Aaaanna
Fanka BB :)
Cześć fajnie że jesteś. Ja płci nie znam ale jest mi wszystko jedno.
Hej listopadowe mamy [emoji3526][emoji6]
Ja mam 3 synów i ciekawość mnie zżera , za tydzień w sobotę się dowiem zapisałam się prywatnie na USG , trzymajcie kciuki , najważniejsze żeby dzidzia była zdrowaCześć fajnie że jesteś. Ja płci nie znam ale jest mi wszystko jedno.
Hej jestem listopadowa mama i nigdy nie rejestrowalam się na żadnym forum to mój pierwszy raz ☺
Witaj, mi lekarz powiedział na prenatalnych, że dziewczynka. Ale nie przywiązuje się do tego. W poprzedniej ciąży jeszcze w 21tygodniu była dziewczynka, a w 28tyg chłopiec. Więc nie liczę, że USG w 13 tyg jest wiarygodne ;-)Znacie już płeć swojego maleństwa ?
anagallis
Zaciekawiona BB
Dziewczyny w czwartek 21.05 o godz 18 poloznamama.pl Pani Ania Majda-Sandomierska poprowadzi live na temat ciąży i karmienia piersią. Udział w live to cegiełka 25 zł, która leci na leczenie malutkiej Hani Łączkowskiej, która zbiera pieniądze na najdroższy lek świata. Brakuje jeszcze 8 mln zł.
Webinar odbywa się w ramach tygodnia Dzien Mamy z Hania.
Wpłaty za webinar podpisane swoim imieniem i nazwiskiem wpłacamy na konto Hani Link do: Dzień Matki
i dodajemy się do grupy webinar z położnamamama: Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook
W tym tygodniu na stronie licytacji Hanii na Facebooku odbywa się mnóstwo licytacji i konkursów, w ktorych można wygrać/wylicytowac konsultacje online z doradcami chustonoszenia, chusty i akcesoria do noszenia dzieci, kosmetyki, biżuterię, gadżety dla dzieci i niemowląt https://bit.ly/2WBCGNq
Webinar odbywa się w ramach tygodnia Dzien Mamy z Hania.
Wpłaty za webinar podpisane swoim imieniem i nazwiskiem wpłacamy na konto Hani Link do: Dzień Matki
i dodajemy się do grupy webinar z położnamamama: Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook
W tym tygodniu na stronie licytacji Hanii na Facebooku odbywa się mnóstwo licytacji i konkursów, w ktorych można wygrać/wylicytowac konsultacje online z doradcami chustonoszenia, chusty i akcesoria do noszenia dzieci, kosmetyki, biżuterię, gadżety dla dzieci i niemowląt https://bit.ly/2WBCGNq
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama