Tak , już nawet chorobowe miałam 2 tyg na ból w dole plecówDziewczyny czy Was też czasem bolą plecy?
reklama
Ja mam już rwę kulszową, a to przecież dopiero 1/3 ciąży. Chociaż w ostatnim czasie jakby się zmniejszył ten ból, chyba dlatego, że macica poszła do góry. Plecy mogą boleć, bo zmienia się punkt ciężkości i zmieniasz pozycję nawet tego nie zauważajac.Dziewczyny czy Was też czasem bolą plecy?
Pytam, bo czytałam na forum informację, że dziewczyna dwa razy poroniła a problemy zaczęły się właśnie od bólu pleców i jestem już przerażona na tyle, że umówiłam się dziś do lekarza. Co prawda nie mojego prowadzącego ale wolę skonsultować
Aaaanna
Fanka BB :)
Spokojnie. Nie nakręcaj się jak będziesz chciała to każda historię dopasujesz do siebie. Placy mogą Cię boleć co wcale nie musi mieć nic wspólnego z jakimkolwiek poronieniem. Jeśli Cię to uspokoi to idź do lekarza. A w którym teraz jesteś tygodniu?
Pytam, bo czytałam na forum informację, że dziewczyna dwa razy poroniła a problemy zaczęły się właśnie od bólu pleców i jestem już przerażona na tyle, że umówiłam się dziś do lekarza. Co prawda nie mojego prowadzącego ale wolę skonsultować
Ja jestem właśnie po wizycie. Niby wszystko wyszło w normie ale NT 2.4 bardzo blisko górnej granicy. Lekarka powiedziała, że czekamy na wyniki z krwi i wtedy się okaże. Jak wyjdzie coś źle to będą dzwonić, jak nie to wyniki beda za dwa tygodnie...
Czy u którejś z Was też wyszedl podobny wynik?
Na kolejne badania mam przyjść za 6 tygodni. Dziś z USG wyszło 13+0 a mam przyjść za 6 tygodni , czyli wg terminu z USG to będzie 19+6.
Czy u którejś z Was też wyszedl podobny wynik?
Na kolejne badania mam przyjść za 6 tygodni. Dziś z USG wyszło 13+0 a mam przyjść za 6 tygodni , czyli wg terminu z USG to będzie 19+6.
Hej . ja miałam w sobotę prenatalne i usłyszałam że w 90 procentach dziewczynka , ale potwierdzi mi dopiero na polowkowych.Znacie już płeć swojego maleństwa ?
Spokojnie. Nie nakręcaj się jak będziesz chciała to każda historię dopasujesz do siebie. Placy mogą Cię boleć co wcale nie musi mieć nic wspólnego z jakimkolwiek poronieniem. Jeśli Cię to uspokoi to idź do lekarza. A w którym teraz jesteś tygodniu?
16 tc. Byłam u lekarza, nic złego się nie dzieje. Pani doktor poleca jogę na wzmocnienie kręgosłupa i magnez 3 razy dziennie. I oczywiście nie czytać historii z internetu
Super gratuluję , a masz jakieś zdjęcie z USG ,mogłabyś wrzucić tak dla porównania tylkoHej . ja miałam w sobotę prenatalne i usłyszałam że w 90 procentach dziewczynka , ale potwierdzi mi dopiero na polowkowych.
Jasne tylko córka trochę wygniotla .... ( oglądała dzidziusiaSuper gratuluję , a masz jakieś zdjęcie z USG ,mogłabyś wrzucić tak dla porównania tylko
Załączniki
reklama
Aaaanna
Fanka BB :)
Super gratulacje. [emoji3] slicznosci.
Jasne tylko córka trochę wygniotla .... ( oglądała dzidziusia [emoji6]