reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Fatalnie.... jem-źle, nie jem- jeszcze gorzej... wchodzą mi tylko warzywa głównie pomidory i owoce. Cały czas mam takie uczucie metalu w buzi.. i spalabym wszędzie... zdecydowanie to moja jedna z najgorszych ciąż.. kiedy planujesz w pracy powiedzieć?
Nie wiem, póki co nie widać więc jeszcze siedzę cicho ale na koniec maja pewnie trzeba będzie powiedzieć :( nie wiem jak ja ogarnę pracę i 3 dzieci, nie martw się ją też myślę że to moja najgorsza ciąża, samopoczucie straszne :(

reklama
Nie wiem, póki co nie widać więc jeszcze siedzę cicho ale na koniec maja pewnie trzeba będzie powiedzieć :( nie wiem jak ja ogarnę pracę i 3 dzieci, nie martw się ją też myślę że to moja najgorsza ciąża, samopoczucie straszne :(

Ja już powiedziałam w pracy, ze względu na fakt ze musiałam odgórnie dostać zwolnienie lekarskie od początku ciąży...wszystko ogarniesz początki zawsze będą w nowościach inne i trudne... ja tez się boje, ale wiem ze damy radę zarówno ja jak i Ty :)

Ja już powiedziałam w pracy, ze względu na fakt ze musiałam odgórnie dostać zwolnienie lekarskie od początku ciąży...wszystko ogarniesz początki zawsze będą w nowościach inne i trudne... ja tez się boje, ale wiem ze damy radę zarówno ja jak i Ty :)
Dzięki :) czemu nie ma Cię na forum zamkniętym?

Dzięki :) czemu nie ma Cię na forum zamkniętym?

Ponieważ na początku powiedziano ze nie mam takiej aktywności żeby moc być z Wami, natomiast po ponownej weryfikacji i pomocy wyżej dziewczyn (poprzednie strony) mam czekać na linka:) także czekam cierpliwie

Hej:) witam nowe dziewczyny:) a ja dzis wizyta kolo 11 i nie spie juz od 5 tylko mysle i mysle:/

Cześć wszystkim, ja jeżeli można też chciałabym dołączyć do tego "nowego" wątku i nowych mamusi🙂 Mam za sobą jedna stratę ciąży w 8 tygodniu - seruszko przestało bić. Dowiedziałam się w 10 tygodniu. Nie doczekałam się miesiączki po poronieniu i oto jestem w 10+3 tygodniu ciąży. Kilka dni temu nagle objawy zniknęły. Mam złe doświadczenia z poprzedniej ciąży i cały czas się boje...czy u którejś Was też nagle objawy zniknęły a jednak z dzieckiem wszystko było w porządku?:(

reklama
Cześć wszystkim, ja jeżeli można też chciałabym dołączyć do tego "nowego" wątku i nowych mamusi🙂 Mam za sobą jedna stratę ciąży w 8 tygodniu - seruszko przestało bić. Dowiedziałam się w 10 tygodniu. Nie doczekałam się miesiączki po poronieniu i oto jestem w 10+3 tygodniu ciąży. Kilka dni temu nagle objawy zniknęły. Mam złe doświadczenia z poprzedniej ciąży i cały czas się boje...czy u którejś Was też nagle objawy zniknęły a jednak z dzieckiem wszystko było w porządku?:(
Mi objawy zniknęły w 10 tyg a w 12 bylam na prenatalnych i wszystko bylo dobrze. Glowa do góry, nie zawsze znikniecie objawow oznacza cos zlego 😉 Ja jestem po dwoch poronieniach wiec wiem o jakim strachu piszesz ale musimy myslec pozytywnie 😊

Do góry