reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Cześć mamusie 😊 troszkę was tu podczytuje ale ogólnie nie lubię pisać na forum mało czytelna forma jak dla mnie widzę że powstała grupa ale nie dla wszystkich ok rozumiem 😊ale powiedzcie mi może stworzymy sobie grupę dla osób "odrzuconych" i nie tylko 😉 ja nie mam tak dużo czasu żeby ciągle siedzieć ale fajnie się jest wspierać i mieć kontakt z mamusiami które rodzą w tym samym czasie jak dla mnie każda mam którą ma termin na listopad mogłaby należeć do takiej grupy bo to łatwiejsze forma kontaktu i wcale codzienna aktywność nie jest konieczna to jest moja 4 ciąża i na pewno codzienna aktywność w moim przypadku nie jest latwa na forum ale w grupie to juz zawsze inaczej co myślicie?

Cześć! 4 ciaza, podziwiam Cię! Miałaś już badani prenatalne? Poznałaś
Płeć? Jak się czujesz? Na kiedy masz termin?

reklama
Jestem za możemy zostać tutaj:) ja tez sie bardzo malo udzielalam a to dlatego ze brak czasu a wpisów z jednego dnia bylo czasami kilkadziesiąt stron i nie mialam czasu przeczytac a i jestem z tych ktore boja sie zapeszac i czekalam na prenatalne ktore mam we wtorek :) i juz zaczynam sie bac... Dzis 12+5

Będzie dobrzeZ jak się czujesz? To twoja pierwsza ciaza?

Jestem za możemy zostać tutaj:) ja tez sie bardzo malo udzielalam a to dlatego ze brak czasu a wpisów z jednego dnia bylo czasami kilkadziesiąt stron i nie mialam czasu przeczytac a i jestem z tych ktore boja sie zapeszac i czekalam na prenatalne ktore mam we wtorek :) i juz zaczynam sie bac... Dzis 12+5
Trzymam.kciuki za prenatalne bedzie dobrze 😊ja się już nie mogę doczekać tych badań u mnie 11 tydz i będę w poniedziałek się umawiać na nie 😊koniecznie daj znać po USG co tam u maleństwa słychać 🥰

Cześć! 4 ciaza, podziwiam Cię! Miałaś już badani prenatalne? Poznałaś
Płeć? Jak się czujesz? Na kiedy masz termin?
NO hej 😊 jeszcze badań prenatalnych nie miałam będę się po majowce umawiać u mnie 11 tydz termin mam na 20.11 czuje się źle jest mi ciągle nie dobrze nic mi się nie chce i powiem szczerze że w żadnej ciąży się tak nie czułam liczę na córkę bo w domu mam 3 synów 😉 dodatkowo wyszło mi wysokie TSH i boję się żeby wszystko ok było z malenstwem A Ty na kiedy masz termin i jak się czujesz ? Jesteś już po prenatalnych ?

Tak to moja pierwsza ciaza i bardzo wyplakana i wymodlona zespol policystycznych jajnikow srednio 3 razy w miesiącu bylam u ginekolga sprawdzić czy jest owulacja na lekach i to dosc silnych po których mialam mroczki przed oczami i mnostwo innych skutkow ubocznych wywolywany okres przez 5 miesięcy bo moje cykle wynosiły po 50 60 dni;/ i slabe wyniki nasienia meza i cud nasz cud w piatek wizyta w klinice w której na pierwszej wizycie na same badania krwi i posiewy wydaliśmy 2000 ponad a w pon zrobiony test bez cienia nadziei a tu szok i cud 2 kreski ciaza byla wczesna wiec lekarz w klinice nic nie widział:) jesteśmy bardzooo szczęśliwi;) mdłości już minely i czuje sie swietnie:)

Tak to moja pierwsza ciaza i bardzo wyplakana i wymodlona zespol policystycznych jajnikow srednio 3 razy w miesiącu bylam u ginekolga sprawdzić czy jest owulacja na lekach i to dosc silnych po których mialam mroczki przed oczami i mnostwo innych skutkow ubocznych wywolywany okres przez 5 miesięcy bo moje cykle wynosiły po 50 60 dni;/ i slabe wyniki nasienia meza i cud nasz cud w piatek wizyta w klinice w której na pierwszej wizycie na same badania krwi i posiewy wydaliśmy 2000 ponad a w pon zrobiony test bez cienia nadziei a tu szok i cud 2 kreski ciaza byla wczesna wiec lekarz w klinice nic nie widział:) jesteśmy bardzooo szczęśliwi;) mdłości już minely i czuje sie swietnie:)
NO to faktycznie twój strach uzasadniony w takim razie GRATULACJE ! i czekamy na dobre wiadomości po prenatalnych 😊

Hej niczym się nie stresuj. Teraz już musi buc dobrze. Jestem po wycięciu przydatkow z jednej strony, druga natomiast miała PCOS. Szanse na zajście w ciąże były żadne. A jednak to moja 3 ciąża. Mam nadzieje, ze wszystko pójdzie zgodnie z planem:)

reklama
Cześć mamusie 😊 troszkę was tu podczytuje ale ogólnie nie lubię pisać na forum mało czytelna forma jak dla mnie widzę że powstała grupa ale nie dla wszystkich ok rozumiem 😊ale powiedzcie mi może stworzymy sobie grupę dla osób "odrzuconych" i nie tylko 😉 ja nie mam tak dużo czasu żeby ciągle siedzieć ale fajnie się jest wspierać i mieć kontakt z mamusiami które rodzą w tym samym czasie jak dla mnie każda mam którą ma termin na listopad mogłaby należeć do takiej grupy bo to łatwiejsze forma kontaktu i wcale codzienna aktywność nie jest konieczna to jest moja 4 ciąża i na pewno codzienna aktywność w moim przypadku nie jest latwa na forum ale w grupie to juz zawsze inaczej co myślicie?

Hej ja również bardzo Ciebie podziwiam jeśli chodzi o 4 ciąże. Wytrwałość i sile. Jestem pełna obaw co do trzeciej choć dzieciaczki już mam duże. Wiec powinno być mi lżej:)

Do góry