reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

No hej :-) :)
Nie idzie nadrobić tego wszystkiego ... tak się rozpisujecie :-D
Ostatnio Wam pisałam ze przez ostatnie 3 dni katorga - co zjadłam to oddalam (choć wczesniej nie miałam wymiotów). Na szczescie sie to uspokoiło....
Waga zamiast moja do góry to poleciała 2,5-3 kg mniej ehhhh
Dzisiaj coś mam kiepski dzień- wszystko mnie boli łacznie z głową, brak mi sił i energii.
Cały czas się martwie tym, ze jednego dnia na usg fasolka brykala a na nastepny dzien nic- cisza zero reakcji nawet na próbe postukania...
Brzuch znowu zaczyna pobolewac, cycki bolą, ale za to mam zwiększone upławy... cały czas mam wrazenie ze coś leci :eek: Wy też tak macie? (przepraszam za obrazowy opis)
Badania genetyczne w tym usg mam w poniedziałek 4 maja, ale stres ogromny po ostatnim usg ( w czwartek), gdzie maluszek nic a nic nie brykał :no2: jakośmi smutno....
Humor do bani... a dzisiaj mamy 11t 2d
Hej :) u mnie dziś 12t0d, genetyczne też mam 4 maja wieczorem :) Będę trzymać kciuki! Też mam stresik, bo ostatnie usg mam ze szpitala przy krwawieniu, na szczęście już w ten czwartek mam zwykła wizytę, więc zobaczę, czy z dzidzią wszystko ok - oby!

reklama
Ale się stresuje jutrzejszymi prenatalnymi..głową mnie cały czas boli...
Jutro zejdę chyba..
Mam wrażenie,że brzuch mniejszy..zero objawów..ehhh.
Nie wiem co to będzie 😒

W ogóle dziewczyny, jak ja się dziś cieszę - mam full energii wreszcie! Pracowałam od rana, chwilę temu wzięłam się za porządek w tej nieszczęsnej szafie. No dramat, powiem Wam, dramat, czego ja tam i sprzed ilu lat nie znalazłam. Mam już kupkę do oddania, kupkę do wywiezienia i dwie kupki dla tych ciuchów, które są w miarę ok oraz dla tych, w których nie chodzę, ale mi żal i powiedzmy, że są jeszcze trochę na mnie dobre :p Wniosek generalny - zaniedbałam garderobę strasznie, przydałaby się pełna wymiana na mój normalny rozmiar, a nie chomikowanie wszystkiego jak kieeedyś mooooże wrócę do swojego zwyczajowego 38 :S :p
Tak pisałam, że ciążowych kupować nie będę, ale szafa mi pokazuje, że może być zupełnie inaczej ;)

reklama
Do góry