reklama
Dodulina20
Moderator
Właśnie nie :/ napisałam jakoś koło południa w sobotę i cisza. Przypuszczam że pracuje od poniedziałku do piątku, ale czemu dziś się nie odezwała to nie wiem@Dodulina20 Ania się coś odezwała odnośnie grupy zamkniętej ?
ZielonaMamma
Fanka BB :)
A musisz być sama? Możesz na czas nieobecności partnera pojechać np do mamy?Gratuluję udanych wizyt. Ja mam mega doła, odkąd mój facet pojechał, boszz... to chyba przez hormony ciążowe![]()
Ja pół pierwszego trymestru pierwszej ciąży spędziłam u mamy, jak mój dużo pracował

Dodulina20
Moderator
Myślę że to nie ma znaczenia. Lepiej że wcześniej bo na wizytę będziesz na pewno mieć wyniki. Nie wiem jak to działa jak się pobiera w dziś USG. Ja wolę żeby lekarz od razu zrobił USG i omówił wynikiCzyli tylko ja mam 2 tygodnie wcześniej krew, przed prenatalnymi
Ag96
Aktywna w BB
Ogólnie tak, planuję pojechać do rodziny, tylko teraz wypadło tak, że mam wizyty w miarę często (17.04, 28.04), mam prawie 400 km do mamy, i to dla mnie w obecnym stanie bardzo długa trasa. Plus mam jeszcze chorobę lokomocyjną...A musisz być sama? Możesz na czas nieobecności partnera pojechać np do mamy?
Ja pół pierwszego trymestru pierwszej ciąży spędziłam u mamy, jak mój dużo pracowałzawsze lepiej w domu z kimś niż samej.

Byłam na zakupach w biedrze, miałam łzy w oczach i prawie się rozpłakałam. Wolę nigdzie nie wychodzić póki co, bo ludzie pomyślą, że jestem wariatką xD
Ag96
Aktywna w BB
Miałyście już takie dziwne akcje, tzn. nie potrafiłyście kontrolować swoich emocji? Ja ostatnio jechałam z facetem autem (na pobranie krwi), nagle przypomniał mi się sen, w którym moje siostry mnie obrażały i ryczałam pół drogi. Chłop w szoku, pocieszał mnie, że to normalne w moim stanie 

Figazmakieem
Ja w i ogóle jestem wrażliwsza po poprzedniej ciąży, ryczę na zawołanie 

KoszałekOpałek
Tak bardzo często wściekam się, nerwy mam okropne, wcześniej tak nie miałam. Najgorzej bo córka czasem wyprowadza mnie z równowagiMiałyście już takie dziwne akcje, tzn. nie potrafiłyście kontrolować swoich emocji? Ja ostatnio jechałam z facetem autem (na pobranie krwi), nagle przypomniał mi się sen, w którym moje siostry mnie obrażały i ryczałam pół drogi. Chłop w szoku, pocieszał mnie, że to normalne w moim stanie![]()
reklama
KoszałekOpałek
Ja też planowana CC więc zobaczymy na kiedy wyjdzie terminJa mam termin na 15.11 ale będę mieć planowana cc i myślę że raczej wcześniej bo w 2 ciąży nie doczekałam i zaczął się poród przed terminem a i tak miałam cc ale to temat na zamknięta grupę
Podziel się: