Dwarazymama
Zaciekawiona BB
Moja córka w tym roku będzie miała 6 lat, waży 14kg i 105cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Każde dziecko inneNo to moja ma 21 miesięcy u waży tyle samo... Ale ja wiem, że moja jest dużo za mała w porównaniu do rówieśników, twoja jest pewnie w sam raz, a jedynie jest młodziutka i wymaga dużo noszenia :/ moja się wręcz wkurza jak ją noszę, bo ona chce wszędzie sama...
To prawie jak mojaMoja córka w tym roku będzie miała 6 lat, waży 14kg i 105cm
Oj współczuję, ja nie wiem co to ząbkowanie... Dziewczyny pisały jak ciężko znoszą dzieci ząbkowanie, a moim wychodziły zęby nie wiem kiedy. Do tego przesypiają noce od 10go miesiąca życia. Przy drugiej się wszyscy śmiali że pewnie da popalić skoro pierwsza taka "lajtowa", ale drugą też się taka okazała, więc teraz też pewnie będę słyszeć że trzecie to będzie zemsta po "łatwych" córkach :/Każde dziecko inneidziemy w 60centylu od samego początku jakoś, ubrania 86/92. To tak samo jak dorośli jeden szczuplejszy drugi grubszy, niższy wyższy. Najważniejsze że są zdrowe
ja mam tylko masakrę non stop bo zaczęły wychodzić 3
połowa nocy jest na mnie lub wiercenia się
Najgorzej boli mnie dolny odcinek kręgosłupa a dzisiaj wróciły mdłości![]()
Masakra ludzie to mają tupetOj współczuję, ja nie wiem co to ząbkowanie... Dziewczyny pisały jak ciężko znoszą dzieci ząbkowanie, a moim wychodziły zęby nie wiem kiedy. Do tego przesypiają noce od 10go miesiąca życia. Przy drugiej się wszyscy śmiali że pewnie da popalić skoro pierwsza taka "lajtowa", ale drugą też się taka okazała, więc teraz też pewnie będę słyszeć że trzecie to będzie zemsta po "łatwych" córkach :/
A jak ja miałam z synkiem troszkę trudniej, to mi mówili, że to moja wina i wymyślamOj współczuję, ja nie wiem co to ząbkowanie... Dziewczyny pisały jak ciężko znoszą dzieci ząbkowanie, a moim wychodziły zęby nie wiem kiedy. Do tego przesypiają noce od 10go miesiąca życia. Przy drugiej się wszyscy śmiali że pewnie da popalić skoro pierwsza taka "lajtowa", ale drugą też się taka okazała, więc teraz też pewnie będę słyszeć że trzecie to będzie zemsta po "łatwych" córkach :/
To moja teraz będzie miała 4 lata i waży 20kg i ma 107cmMoja córka w tym roku będzie miała 6 lat, waży 14kg i 105cm
No niestety, zwykle ludzie nie mają wyczucia...Masakra ludzie to mają tupet![]()
Oj zdecydowanie... Moja mama mówiła że ja i moi bracia zaczęliśmy przesypiać noce jak mieliśmy 3-4 miesiące. Jak o tym mówiłam albo pisałam to jedynie "słyszałam", to było dawno, a ludzie zapominają jak było naprawdę. Jak się okazało że moje też szybko (według wielu 10 miesiące to szybko) zaczęły przesypiać noce to nikt nie wierzył bo przecież to niemożliwe... Ale w sumie co mnie to obchodzi, ja się wysypiałam i to było najważniejsze, a ludzie niech sobie gadają co chcąA jak ja miałam z synkiem troszkę trudniej, to mi mówili, że to moja wina i wymyślamludziom nigdy nie dogodzisz.
Moja młoda miała 3 miesiące jak zaczęła przesypiać noce więc to jest jak najbardziej mozliwe. A ile tez sie nasłuchałam, ze jak to tak takie małe dziecko i tak śpi w nocy, że czemu nie budzę na jedzenie, że to niemożliwe żeby Ona tak spała, albo jakie to ja mam szczęście.No niestety, zwykle ludzie nie mają wyczucia...
Oj zdecydowanie... Moja mama mówiła że ja i moi bracia zaczęliśmy przesypiać noce jak mieliśmy 3-4 miesiące. Jak o tym mówiłam albo pisałam to jedynie "słyszałam", to było dawno, a ludzie zapominają jak było naprawdę. Jak się okazało że moje też szybko (według wielu 10 miesiące to szybko) zaczęły przesypiać noce to nikt nie wierzył bo przecież to niemożliwe... Ale w sumie co mnie to obchodzi, ja się wysypiałam i to było najważniejsze, a ludzie niech sobie gadają co chcą![]()
Moja mama mówiła, że nauczyłam się korzystać z nocnika, gdy jeszcze nie miałam roczku. Jednocześnie twierdziła, że odstawiła mnie od piersi, gdy miałam prawie 1,5 roku. Jak jej pytałam, to jak w takim razie wstawałam w nocy sikać, to była oburzona, że przecież najpierw mnie odstawiła od piersi, a później zaczęłam korzystać z nocnikaNo niestety, zwykle ludzie nie mają wyczucia...
Oj zdecydowanie... Moja mama mówiła że ja i moi bracia zaczęliśmy przesypiać noce jak mieliśmy 3-4 miesiące. Jak o tym mówiłam albo pisałam to jedynie "słyszałam", to było dawno, a ludzie zapominają jak było naprawdę. Jak się okazało że moje też szybko (według wielu 10 miesiące to szybko) zaczęły przesypiać noce to nikt nie wierzył bo przecież to niemożliwe... Ale w sumie co mnie to obchodzi, ja się wysypiałam i to było najważniejsze, a ludzie niech sobie gadają co chcą![]()