reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Cześć dziewczyny, moja ostatnia miesiączka 1.02, cykle zazwyczaj 31-33 dni, 11.03 zrobiłam test bardzo blada kreska, prawie nie widoczna, 13.03 zrobiłam betę 48,5 i dziś test który wyszedł z ciemniejszą kreską, niestety nie mam możliwości dzisiaj zbadać bety. Strasznie się boję, że jak na 41dc to beta bardzo malutka

reklama
Cześć dziewczyny, moja ostatnia miesiączka 1.02, cykle zazwyczaj 31-33 dni, 11.03 zrobiłam test bardzo blada kreska, prawie nie widoczna, 13.03 zrobiłam betę 48,5 i dziś test który wyszedł z ciemniejszą kreską, niestety nie mam możliwości dzisiaj zbadać bety. Strasznie się boję, że jak na 41dc to beta bardzo malutka
Mogła przesunąć sie owulacja :) spokojnie, zrób przyrost i zobaczysz :) najwyżej zbadaj w poniedziałek i środę

Hej, wychodzi na to, że owulacja była bardzo późno, szkoda, że nie masz dziś ja skoczyć na betę, była by pewność czy dobrze przyrasta.
Wpisać Cie już z datą porodu czy poczekamy na drugą betę?

Hej dziewczyny, ja dziś byłam u lekarza. Jest pęcherzyk w macicy. Mimo że beta dobrze przyrasta to wychodzi na to że ciąża jest młodsza. Dostałam duphaston, acard a luteine i moje pozostałe leki mam brać bez zmian. Zwolnienie na 2 tygodnie i 28.03 wizyta na której wszystko się okaże 🤞

Hej dziewczyny, ja dziś byłam u lekarza. Jest pęcherzyk w macicy. Mimo że beta dobrze przyrasta to wychodzi na to że ciąża jest młodsza. Dostałam duphaston, acard a luteine i moje pozostałe leki mam brać bez zmian. Zwolnienie na 2 tygodnie i 28.03 wizyta na której wszystko się okaże 🤞
Trzymam kciuki!

Ja dzis jak zdjęta z krzyża, od rana biegunki, samopoczucie kiepskie...idę do pracy 😔

A co sądzicie o piciu zielonej herbaty? Ponoć nie zaleca się, albo pić w ograniczonych ilościach... Ostatnio pokochałam zieloną i staram się ograniczać, ale wiecie coś na ten temat?

A co sądzicie o piciu zielonej herbaty? Ponoć nie zaleca się, albo pić w ograniczonych ilościach... Ostatnio pokochałam zieloną i staram się ograniczać, ale wiecie coś na ten temat?
Wiesz co, ja nie czytam..wiem czego kategorycznie nie można i tego unikam, ale o zielonej herbacie nie mam pojęcia i myślę że od czasu do czasu nie zaszkodzi, to jak z kawa w ciąży..

Cześć wszystkim, i ja dołączam :D termin na 10.11.25 , na razie 5 t 5d , usg i wizyta zaplanowane na 21.03, wyraźne dwie kreski na teście były 3 dni przed terminem miesiączki, następnego dnia beta 59 :)

reklama
Do góry