Cześć dziewczyny, moja ostatnia miesiączka 1.02, cykle zazwyczaj 31-33 dni, 11.03 zrobiłam test bardzo blada kreska, prawie nie widoczna, 13.03 zrobiłam betę 48,5 i dziś test który wyszedł z ciemniejszą kreską, niestety nie mam możliwości dzisiaj zbadać bety. Strasznie się boję, że jak na 41dc to beta bardzo malutka
reklama
KoszałekOpałek
Zaciekawiona BB
Mogła przesunąć sie owulacjaCześć dziewczyny, moja ostatnia miesiączka 1.02, cykle zazwyczaj 31-33 dni, 11.03 zrobiłam test bardzo blada kreska, prawie nie widoczna, 13.03 zrobiłam betę 48,5 i dziś test który wyszedł z ciemniejszą kreską, niestety nie mam możliwości dzisiaj zbadać bety. Strasznie się boję, że jak na 41dc to beta bardzo malutka
Hej, wychodzi na to, że owulacja była bardzo późno, szkoda, że nie masz dziś ja skoczyć na betę, była by pewność czy dobrze przyrasta.Cześć dziewczyny, moja ostatnia miesiączka 1.02, cykle zazwyczaj 31-33 dni, 11.03 zrobiłam test bardzo blada kreska, prawie nie widoczna, 13.03 zrobiłam betę 48,5 i dziś test który wyszedł z ciemniejszą kreską, niestety nie mam możliwości dzisiaj zbadać bety. Strasznie się boję, że jak na 41dc to beta bardzo malutka
Wpisać Cie już z datą porodu czy poczekamy na drugą betę?
DomkaAtomka
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny, ja dziś byłam u lekarza. Jest pęcherzyk w macicy. Mimo że beta dobrze przyrasta to wychodzi na to że ciąża jest młodsza. Dostałam duphaston, acard a luteine i moje pozostałe leki mam brać bez zmian. Zwolnienie na 2 tygodnie i 28.03 wizyta na której wszystko się okaże 

Trzymam kciuki!Hej dziewczyny, ja dziś byłam u lekarza. Jest pęcherzyk w macicy. Mimo że beta dobrze przyrasta to wychodzi na to że ciąża jest młodsza. Dostałam duphaston, acard a luteine i moje pozostałe leki mam brać bez zmian. Zwolnienie na 2 tygodnie i 28.03 wizyta na której wszystko się okaże![]()
Ja dzis jak zdjęta z krzyża, od rana biegunki, samopoczucie kiepskie...idę do pracy

Dodulina20
Fanka BB :)
A co sądzicie o piciu zielonej herbaty? Ponoć nie zaleca się, albo pić w ograniczonych ilościach... Ostatnio pokochałam zieloną i staram się ograniczać, ale wiecie coś na ten temat?
Wiesz co, ja nie czytam..wiem czego kategorycznie nie można i tego unikam, ale o zielonej herbacie nie mam pojęcia i myślę że od czasu do czasu nie zaszkodzi, to jak z kawa w ciąży..A co sądzicie o piciu zielonej herbaty? Ponoć nie zaleca się, albo pić w ograniczonych ilościach... Ostatnio pokochałam zieloną i staram się ograniczać, ale wiecie coś na ten temat?
Cześć wszystkim, i ja dołączam
termin na 10.11.25 , na razie 5 t 5d , usg i wizyta zaplanowane na 21.03, wyraźne dwie kreski na teście były 3 dni przed terminem miesiączki, następnego dnia beta 59 
reklama
Ja słuchałam wczoraj że najlepiej bardzo ograniczyć lub całkowicie wykluczyćA co sądzicie o piciu zielonej herbaty? Ponoć nie zaleca się, albo pić w ograniczonych ilościach... Ostatnio pokochałam zieloną i staram się ograniczać, ale wiecie coś na ten temat?