reklama
Hej hej, zapisuje na pierwszą stronęCześć wszystkim, i ja dołączamtermin na 10.11.25 , na razie 5 t 5d , usg i wizyta zaplanowane na 21.03, wyraźne dwie kreski na teście były 3 dni przed terminem miesiączki, następnego dnia beta 59
![]()

Masz już dzieciaczki?
Ja dziś mam brązowe plamienie, nie panikuje, bo nic mnie nie boli, nie ma tego dużo, mam nadzieję, że przejdzie.
Strasznie Wam współczuję, na prawdę.. Cieszę się, że mnie to nie dopadło bo sporo dziewczyn tutaj ma z tym problemPowiem Wam, że u mnie mycie zębów to jakaś masakra.. za każdym razem mnie naciąga, już nawet raz po myciu wymiotowałam..
Nie chwal dnia..oczywiście nie życzę, ale mi się chyba dopiero powili rozkręcają mdlosci i ogólnie słabość, dziś 6+5Strasznie Wam współczuję, na prawdę.. Cieszę się, że mnie to nie dopadło bo sporo dziewczyn tutaj ma z tym problemja na odwrót, wilczy apetyt. Mogę jeść cały czas, jakbym dna nie miała...

PaniR
Fanka BB :)
Miałam tak samo jeszcze 4 dni temu, konia z kopytami bym zjadła i byłoby mi jeszcze małoStrasznie Wam współczuję, na prawdę.. Cieszę się, że mnie to nie dopadło bo sporo dziewczyn tutaj ma z tym problemja na odwrót, wilczy apetyt. Mogę jeść cały czas, jakbym dna nie miała...

Ja znowu dalej mam apetyt, jem, ale te mdlosci wciąż czuję, teraz i tak jest suuuper, w poprzedniej ciąży to była masakra, mdlosci takie, że chodziłam zgięta w pół, nie dawałam rady dojść do kuchni, osłabienie okropne, oby teraz nie było tak samoMiałam tak samo jeszcze 4 dni temu, konia z kopytami bym zjadła i byłoby mi jeszcze mało![]()

Mam 5latke w domuHej hej, zapisuje na pierwszą stronę
Masz już dzieciaczki?
Ja dziś mam brązowe plamienie, nie panikuje, bo nic mnie nie boli, nie ma tego dużo, mam nadzieję, że przejdzie.
Ostatnio słyszałam że plamienia całkiem często się zdarzają na początku. Jak nic nie boli to chyba dobry znak, trzymam kciuki, a kiedy masz wizytę u lekarza?
reklama
PaniR
Fanka BB :)
Mi dziś trochę lepiej, zaczęłam jeść krakersy. Mam je przy łóżku, zjadłam kilka gdy się przebudziłam w nocy i przed wstaniem z łóżka. Jak tylko wstałam wzięłam krople na nudności i jest okej. Przynajmniej dziś nie klęczałam przed kiblemJa znowu dalej mam apetyt, jem, ale te mdlosci wciąż czuję, teraz i tak jest suuuper, w poprzedniej ciąży to była masakra, mdlosci takie, że chodziłam zgięta w pół, nie dawałam rady dojść do kuchni, osłabienie okropne, oby teraz nie było tak samo![]()

Oby nie było gorzej