reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
O mamo, zrobiłam tonę pancakes z truskawkami, kiwi i syropem daktylowym! Tego mi było trzeba 🤤 a za chwilę pewnie będę śnić o rybach 😅
Zazdroszczę apetytu. Ja właśnie musiałam wyjść ze sklepu bo już mnie ciągnęło na 🤮 i siedzę w samochodzie czekając na męża 😅 robi mi się nie dobrze po przejściu z mieszkania do samochodu... Jak siedzę jest w miarę okej

Zazdroszczę apetytu. Ja właśnie musiałam wyjść ze sklepu bo już mnie ciągnęło na 🤮 i siedzę w samochodzie czekając na męża 😅 robi mi się nie dobrze po przejściu z mieszkania do samochodu... Jak siedzę jest w miarę okej
U mnie też średnio z apetytem a jak zjem to mi niedobrze , zresztą pół dnia mi niedobrze

Właśnie ja mam tak, że jak czuję głód to mdli, jak zjem jest lepiej, więc dużo jem 🫣
Ogólnie to ciągle coś w żołądku czuję, odbija mi się wszystkim co zjem 😏

A jak Ci pokazuje? Różnią się niewiele?
Właśnie, wypadałoby ściągnąć jakaś apke, czego używacie?
Różnią się dość sporo ;) dopiero USG prawdę powie :D

Załączniki

• IMG_3198.png
    IMG_3198.png
    70 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_3199.png
    IMG_3199.png
    360,6 KB · Wyświetleń: 53
Co do aplikacji to w pierwszej ciąży sprawdziłam ich bardzo dużo i finalnie zostałam przy Ciąża + oraz Hi Mommy. Przy drugiej córce od razu poszłam w te dwie. Ciąża + jest naprawdę fajna, a potem jak dziecko się rodzi to przechodzicie w Dziecko + i tam jest naprawdę super, można wpisywać godziny karmienia, ilości, czym karmione itp. sen, pieluszki, postępy, dodawać zdjęcia itp. można prowadzić dla kilkorga dzieci jednocześnie. Dzięki temu że założyłam konto przy pierwszej to później mogłam porównać np. jak sypiały czy jadły dziewczyny w podobnym wieku.
A Hi Mommy to taka przyjemna aplikacja która codziennie przekazuje wiadomość jakby od dziecka. Jak się rozwija itp. też polecam.
Pozostałe mi nie podeszły.
Mnie najbardziej przy dziecku sprawdziła się aplikacja moje dziecko, jest wszystko czego potrzeba zmiana pieluch co było w pieluszce, karmienie czas przy piersi / butla ilość, czas snu, wymiary, pierwsze kroki, ząbki, odciąganie pokarmu no ogólnie wszystko co potrzeba :)

Załączniki

• IMG_3200.png
    IMG_3200.png
    59,8 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_3201.png
    IMG_3201.png
    58,1 KB · Wyświetleń: 24
Trzymajcie kciuki, jutro muszę powiedzieć w pracy o ciąży, chciałam pracować najdłużej jak dam radę, ale się tak paskudnie czuję… jestem totalnie osłabiona i te mdłości…. W pracy tylko męczarnia była przez ostatnie dni wszyscy mnie pytali czy chora jestem🥲

Mnie najbardziej przy dziecku sprawdziła się aplikacja moje dziecko, jest wszystko czego potrzeba zmiana pieluch co było w pieluszce, karmienie czas przy piersi / butla ilość, czas snu, wymiary, pierwsze kroki, ząbki, odciąganie pokarmu no ogólnie wszystko co potrzeba :)
No to w Dziecko + są te same parametry, może więcej lub mniej. Ale wiadomo, że każdemu co innego przypasuje ;)

reklama
Do góry