KoszałekOpałek
Fanka BB :)
W ogóle mam dwie aplikacje, jedna to przeglife a druga Period tracker w każdej inny tydzień ciąży… ciekawe 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z grudnia, więc w tym roku też 33Dodulina i ty jeszcze też to jesteśmy we 3![]()
A jak Ci pokazuje? Różnią się niewiele?W ogóle mam dwie aplikacje, jedna to przeglife a druga Period tracker w każdej inny tydzień ciąży… ciekawe![]()
Ja mam tak samo, Preglife pokazuje mi tak jakby dzień do przodu. A drugą mam Ciąża+, ale średnio mi też leży.W ogóle mam dwie aplikacje, jedna to przeglife a druga Period tracker w każdej inny tydzień ciąży… ciekawe![]()
Domka jest dobrze, nie stresuj się. Jest przyrost i rośnie to najważniejsze. U każdej beta wychodzi inna pomimo takiego samego wieku ciążyMam betę. Niby rośnie, niby w normie, ale wydaje mi się że za mało
5.03 31.8
7.03 61.6
10.03 222
14.03 1398
Pozwoliłam sobie w Twoim imieniu wrzucić przyrost w kalkulator. Wychodzi 150% także bardzo dobrzeMam betę. Niby rośnie, niby w normie, ale wydaje mi się że za mało
5.03 31.8
7.03 61.6
10.03 222
14.03 1398
Też z tego kalkulatora korzystałam. Och, spróbuję się trochę uspokoić. Strasznie się boje powtórki z grudniaPozwoliłam sobie w Twoim imieniu wrzucić przyrost w kalkulator. Wychodzi 150% także bardzo dobrze
Zobacz załącznik 1693232
Podpisuję się pod tym, dokaldnie tak. Te dwie jak dla mnie są numerem 1Co do aplikacji to w pierwszej ciąży sprawdziłam ich bardzo dużo i finalnie zostałam przy Ciąża + oraz Hi Mommy. Przy drugiej córce od razu poszłam w te dwie. Ciąża + jest naprawdę fajna, a potem jak dziecko się rodzi to przechodzicie w Dziecko + i tam jest naprawdę super, można wpisywać godziny karmienia, ilości, czym karmione itp. sen, pieluszki, postępy, dodawać zdjęcia itp. można prowadzić dla kilkorga dzieci jednocześnie. Dzięki temu że założyłam konto przy pierwszej to później mogłam porównać np. jak sypiały czy jadły dziewczyny w podobnym wieku.
A Hi Mommy to taka przyjemna aplikacja która codziennie przekazuje wiadomość jakby od dziecka. Jak się rozwija itp. też polecam.
Pozostałe mi nie podeszły.