reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Tez nigdy nie miewałam infekcji, ale w ciąży organizm się osłabia i mnie też łapały niestety. Ale tylko w ciąży, a później już nie ;)
Fajnie że pęcherzyk jest, jedną ulga że w macicy :) kiedy kolejna wizyta?
Wizytę mam normalnie na NFZ w poniedziałek 17go, dzisiaj byłam prywatnie bo zaniepokoiło mnie to pieczenie i ból a się oczywiście na googlach naczytałam. Więc to była wizyta nie planowana

reklama
Dziewczyny a wy też macie takie biegunki po posiłku? Nie dość że jem mało to co zjem to zaraz lecę na kibel bo mnie czyści.

Ja za to mam zaparcia i ciągle wzdeta jestem
Wydaje mi się że te biegunki mogą mieć związek z tym że Hanię mam woreczka żółciowego jestem po laparoskopii.
Ogólnie w ciąży mówił mi że czeka mnie ścisła dieta zadbać o zdrowy talerz i ruch z powodu mojej nadwagi, boi się o cukrzycę i nadciśnienie.

Wydaje mi się że te biegunki mogą mieć związek z tym że Hanię mam woreczka żółciowego jestem po laparoskopii.
Ogólnie w ciąży mówił mi że czeka mnie ścisła dieta zadbać o zdrowy talerz i ruch z powodu mojej nadwagi, boi się o cukrzycę i nadciśnienie.
Moja endokrynolog też mnie straszy cukrzycą ciążową. W piątek badałam glukozę i była 91.10

Dziewczyny jestem po pierwszej wizycie ( z racji, że ciąża na heparynie to musialam mieć ją już na tak wczesnym etapie). Wg Glinki i tego kiedy potencjalnie mogło dojść do zapłodnienia moja owulacja się opóźniła, tak więc termin przesuwamy na tydzień do przodu czyli ok. 18.11.2025.
Póki co widać 1 mm kreseczkę umiejscowiona idealnie wewnątrz macicy. Grube endometrium, więc według Pani doktor wszystko wskazuje na to, że w organizm szykuje się bardzo mocno na ciążę 🥰🤭proszę trzymać kciuki 😁 następną wizyta 3.04.

Dziewczyny jestem po pierwszej wizycie ( z racji, że ciąża na heparynie to musialam mieć ją już na tak wczesnym etapie). Wg Glinki i tego kiedy potencjalnie mogło dojść do zapłodnienia moja owulacja się opóźniła, tak więc termin przesuwamy na tydzień do przodu czyli ok. 18.11.2025.
Póki co widać 1 mm kreseczkę umiejscowiona idealnie wewnątrz macicy. Grube endometrium, więc według Pani doktor wszystko wskazuje na to, że w organizm szykuje się bardzo mocno na ciążę 🥰🤭proszę trzymać kciuki 😁 następną wizyta 3.04.
To u mnie było tak w poniedziałek 10.03. To było 4+1 grube endometrium i piękne ciało żółte, dzisiaj 4+4 jest mały pęcherzyk, w poniedziałek będę 5+1 idę na wizytę do mojej Pani doktor która prowadzić mi ciążę

reklama
Do góry