reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Powiem tak, jak tylko zobaczyłam spadek progesteronu spanikowałam i zadzwoniłam do ginekologa na wizytę prywatną który powiedział mi żeby się tym nie przejmować.
Znając życie i historię kobiet ze spadkiem progesteronu i niefajny finał tych histori, nie uwierzyłam temu ginekologowi i poszłam do innej Pani doktor a ta powiedziała cyt.” każdy spadek progesteronu jest niepokojący i trzeba włączyć progesteron doustnie dla bezpieczeństwa” to są słowa mojej Pani doktor nie moje.

Jak wyżej napisałam :)
Brawo! Dlatego pisałam, że warto zasięgnąć innej opinii :) trzymam kciuki!

Przy progu 4 raczej wiedziałabym już na czym stoję 🙃. A nie słuchała kogoś kto chyba dyplom zdobył pod stołem :)
nie wiem bo odpukać mój naturalny tym razem piękny.w sumie nie wiem jaki był za pierwszym razem i już nigdy się nie dowiem. Bolesna lekcja to była. Ale jak robiłam przy biochemie to już wiedziałam że nie ma co liczyć na cokolwiek, nawet lekarz był zbędny 😂

Dziewczyny, a pytanie z innej beczki, czy Wy też macie problem z wypróżnianiem się tzn. zaparcia ?
I jeszcze jedno, od kilku dni od czasu do czasu dopada mnie takie uczucie jakbym była pijana tzn. tak dziwnie kręci się w głowie, któraś z Was też tak ma ? Nie żeby mnie to super niepokoiło, ale jestem ciekawa na ile moze to być mój „wymysł”, a na ile jakiś realny objaw 😅

Dziewczyny, a pytanie z innej beczki, czy Wy też macie problem z wypróżnianiem się tzn. zaparcia ?
I jeszcze jedno, od kilku dni od czasu do czasu dopada mnie takie uczucie jakbym była pijana tzn. tak dziwnie kręci się w głowie, któraś z Was też tak ma ? Nie żeby mnie to super niepokoiło, ale jestem ciekawa na ile moze to być mój „wymysł”, a na ile jakiś realny objaw 😅
Co do zaparć to normalne bo prożek robi swoje.

Serio dziewczyny to jest wątek otwarty. Każda kobieta potrzebująca może przeczytać wybraną frazę i czytać tę głupoty jakie wpisujecie o tym progesteronie. Nie tylko sobie robicie krzywdę ale też przyszłym potrzebującym odpowiedzi kobietom. Zastanówcie się na 2 raz co piszecie. Ewentualnie logicznie pomyślnie co by było gdyby.
Już Wam Olka DOBITNIE wytłumaczyła co się dzieje kiedy jest spadek progesteronu, niedomoga lutealna.

Ja a druga stronę z 💩 ostatnio.
Co do zawrotów mam takie szybkie tempo przy małym dziecku, że często jem śniadanie o 15/16 :/ przez to robi mi się słabo

nie wiem bo odpukać mój naturalny tym razem piękny.w sumie nie wiem jaki był za pierwszym razem i już nigdy się nie dowiem. Bolesna lekcja to była. Ale jak robiłam przy biochemie to już wiedziałam że nie ma co liczyć na cokolwiek, nawet lekarz był zbędny 😂
Ważne ,że teraz wszystko jest w porządku 🤞♥️.
Niestety dużo z Nas tutaj to przeszło.

Mi się zdarza tak czuc i w głowie kręci Nasila się czasem przy szybszych ruchach i w aucie wchodzi razem z lokomocyjną 😏

reklama
Do góry