reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Nieśmiało napisze, że u nas jest serduszko. Ale wiek ciąży z usg jest o 5 dni starszy niż na podstawie ostatniej miesiączki. Z usg jest 6t+6d a owulacja była podobno w walentynki. Ostatnia miesiączka 05.02
Cudownie ❤️ wzruszają mnie takie wiadomości. 🥹
U mnie ostatnia miesiączka 9.02, owulacja była na 100% 22 lub 23 luty, dzisiaj lecę jeszcze na betę a w poniedziałek wizyta będzie to 6+1

Tak dokładnie, mnie też kilka dni nie było
Nawet nie zauważyliście 😂
Wiesz, teraz póki wątek jest otwarty i dopiero się poznajemy to wątpię żeby ktoś zauważał dłuższe nieobecności ;) nie bierz tego do siebie ;)
Wszystkie czekamy na wątek zamknięty, pełną, zamkniętą listę dziewczyn. Wtedy będzie łatwiej się połapać kto, co i dlaczego. Teraz wątek jest otwarty i piszą również dziewczyny które nie są listopadówkami, więc te Nicki się mieszają ;)

reklama
Wiesz, teraz póki wątek jest otwarty i dopiero się poznajemy to wątpię żeby ktoś zauważał dłuższe nieobecności ;) nie bierz tego do siebie ;)
Wszystkie czekamy na wątek zamknięty, pełną, zamkniętą listę dziewczyn. Wtedy będzie łatwiej się połapać kto, co i dlaczego. Teraz wątek jest otwarty i piszą również dziewczyny które nie są listopadówkami, więc te Nicki się mieszają ;)
Jasne Didulinka oczywiście napisałam to śmiechem. Ja czekam na wyniki bety w dodatku jestem u córki w szpitalu czekamy na wypis i zabieram ją do domu. Też wam na zamkniętej opowiem co się działo i dlaczego mnie nie było

Do góry