reklama
Truskawka0105
Fanka BB :)
O kurczę… mam nadzieje ze wszytko ok i Luna sie odezwieZ ważnych rzeczy nadal nie ma wieści od @Lunaa09 pod środowej wizycie![]()
Dodulina20
Kurczę, tak się potoczył inny temat że nie zauważyłam że Lunaa09 zniknęłaZ ważnych rzeczy nadal nie ma wieści od @Lunaa09 pod środowej wizycie![]()
Mam nadzieję, że odezwie się lada moment
KoszałekOpałek
Aktywna w BB
Czekamy może po prostu nie ma czasu - oby!Z ważnych rzeczy nadal nie ma wieści od @Lunaa09 pod środowej wizycie![]()
Truskawka0105
Tak dokładnie, mnie też kilka dni nie byłoCzekamy może po prostu nie ma czasu - oby!
Nawet nie zauważyliście

Truskawka0105
CudownieNieśmiało napisze, że u nas jest serduszko. Ale wiek ciąży z usg jest o 5 dni starszy niż na podstawie ostatniej miesiączki. Z usg jest 6t+6d a owulacja była podobno w walentynki. Ostatnia miesiączka 05.02

U mnie ostatnia miesiączka 9.02, owulacja była na 100% 22 lub 23 luty, dzisiaj lecę jeszcze na betę a w poniedziałek wizyta będzie to 6+1
Trzymamy kciukiCudowniewzruszają mnie takie wiadomości.
U mnie ostatnia miesiączka 9.02, owulacja była na 100% 22 lub 23 luty, dzisiaj lecę jeszcze na betę a w poniedziałek wizyta będzie to 6+1

Dodulina20
Wiesz, teraz póki wątek jest otwarty i dopiero się poznajemy to wątpię żeby ktoś zauważał dłuższe nieobecnościTak dokładnie, mnie też kilka dni nie było
Nawet nie zauważyliście![]()
Wszystkie czekamy na wątek zamknięty, pełną, zamkniętą listę dziewczyn. Wtedy będzie łatwiej się połapać kto, co i dlaczego. Teraz wątek jest otwarty i piszą również dziewczyny które nie są listopadówkami, więc te Nicki się mieszają
reklama
Truskawka0105
Jasne Didulinka oczywiście napisałam to śmiechem. Ja czekam na wyniki bety w dodatku jestem u córki w szpitalu czekamy na wypis i zabieram ją do domu. Też wam na zamkniętej opowiem co się działo i dlaczego mnie nie byłoWiesz, teraz póki wątek jest otwarty i dopiero się poznajemy to wątpię żeby ktoś zauważał dłuższe nieobecnościnie bierz tego do siebie
Wszystkie czekamy na wątek zamknięty, pełną, zamkniętą listę dziewczyn. Wtedy będzie łatwiej się połapać kto, co i dlaczego. Teraz wątek jest otwarty i piszą również dziewczyny które nie są listopadówkami, więc te Nicki się mieszają![]()
Podziel się: