reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

U mnie beta znów ładnie przyrosła, aktualnie 1100 i wg OM 5+3, ale progesteronu leci na łeb na szyję 😓 10-7-4,6. Miałam czekać do USG w siódmym tygodniu ale idę jutro sprawdzić czy ta ciąża ma w ogóle jakieś szanse przetrwać.

reklama
Tak w ogóle dziś widziałam, że mamy jedno serduszko już 🙂 czy ktoś jeszcze już był na wizycie potwierdzającej serduszko?
Bo ja czytam, ale narazie tyle tych informacji się przewija, że już się zgubiłam 🙂
U mnie jest, w 6+0 się pokazało
Dziś 7+0 , wizyta będzie 8+2 oszaleje do tej pory cały czas coś mi jest tu kłucie w pochwie , tu bole brzucha nagle znikad bóle pleców , jeszcze te mdłości i ledwo co jem😢

Cześć, mam 26 lat, mam już 5-letnia córeczkę. Dziś dowiedziałam się, że jestem w ciąży, według obliczeń wychodzi na listopad, ale zobaczymy jak będzie po USG. Staraliśmy się z mężem ponad rok i w końcu się udało, ciężko mi jeszcze uwierzyć.
Mam nadzieję, że mogę dołączyć do was i dzielić się „nowym etapem” oraz uczestniczyć w tym razem z wami.
Czy któraś z was, również będzie miała, taki przeskok wiekowy między dziećmi?

Cześć, mam 26 lat, mam już 5-letnia córeczkę. Dziś dowiedziałam się, że jestem w ciąży, według obliczeń wychodzi na listopad, ale zobaczymy jak będzie po USG. Staraliśmy się z mężem ponad rok i w końcu się udało, ciężko mi jeszcze uwierzyć.
Mam nadzieję, że mogę dołączyć do was i dzielić się „nowym etapem” oraz uczestniczyć w tym razem z wami.
Witaj, jasne, że możesz dołączyć 😊
A kiedy ostatnia miesiączka? Wpiszemy termin na pierwszą stronę.
U mnie sporo różnic będzie bo i 4 lata i 7 i 14 a nawet 19 😁

Witaj, jasne, że możesz dołączyć 😊
A kiedy ostatnia miesiączka? Wpiszemy termin na pierwszą stronę.
U mnie sporo różnic będzie bo i 4 lata i 7 i 14 a nawet 19 😁
oooo super! I jak się z tym czujesz? Patrząc na to, że to nie pierwsza różnica wieku, pomiędzy dziećmi to pewnie podobnie, ale jestem ciekawa bardzo, jak to będzie. Czy takie większe dzieci łagodniej juz to przechodzą? Na to liczę 😄

oooo super! I jak się z tym czujesz? Patrząc na to, że to nie pierwsza różnica wieku, pomiędzy dziećmi to pewnie podobnie, ale jestem ciekawa bardzo, jak to będzie. Czy takie większe dzieci łagodniej juz to przechodzą? Na to liczę 😄
Pewnie wiele zależy od charakteru dzieci, dużo rozmów w ciazy, przygotowania, książeczki i będzie dobrze 😊 u mnie najgorzej zniosła rodzeństwo córka, która ma aktualnie 6 lat skończone, kiedy urodził się nasz najmłodszy synek, to była chwilowa ekscytacja, ale później miałam go oddać innej Pani 🫣

Ps, to termin wychodzi 28 listopad, zapisze 😊

reklama
Hejo ja mam córkę 10 lat i 6 lat 😀

Do góry