Tak, mam dni kiedy boli mnie podbrzusze. Dziś 6 + 5Hejka! Pytanie do dziewczyn które zobaczyły 2 kreski na teście. Pobolewa Was podbrzusze?
reklama
Odstawiłam kawę, jeżeli mam dużą ochotę to kupiłam sobie Inkę zbożowa, piję więcej wody i herbatek ziołowych + sok z burak. Więc białego mięsa i ryby. Wizytę mam jutro, ale od dłuższego czasu u mnie tylko kwas foliowy. Nie wiem za bardzo o co chodzi z hybryda, możesz napisać coś więcej ?Dziewczyny, jak zmieniacie swoje nawyki? Hybryda? Kawa? Sushi? Witaminy? Czy coś jeszcze
Ania936
Fanka BB :)
Pewnie chodzi o paznokcie hybrydowe, ja w pierwszej ciąży sciagnelam, a w drugiej malowałam, ale od drugiego trymestry, bo w pierwszym nie przechodził zapachOdstawiłam kawę, jeżeli mam dużą ochotę to kupiłam sobie Inkę zbożowa, piję więcej wody i herbatek ziołowych + sok z burak. Więc białego mięsa i ryby. Wizytę mam jutro, ale od dłuższego czasu u mnie tylko kwas foliowy. Nie wiem za bardzo o co chodzi z hybryda, możesz napisać coś więcej ?

93kora
Fanka BB :)
Zmień ginekologa na CITO.Dziękuję Ci bardzo za te słowa. Byłam na wizycie, wszystko jest w porządku, Jak na aktualne 5+5 mam prawidłowy pęcherzyk w macicy i zarodek, także cierpliwie czekamy do planowego USG na serduszko. Powiedziała żeby olać ten progesteron, bo jak mam krótkie cykle to siła rzeczy nagle nie będę miała progesteronu milion. Także czekam i uspokoiłem się na razie![]()
Skazuje Twoja ciążę na straty , nie pisze tego,żeby Ci dowalić.
Progesteronu n masz spadkowy, sama widzisz po swoich wynikach.
Powinnaś dostac sztuczny progesteron,żeby rósł.
Czytałam po tym wpisie troszkę i hybrydach, ale nie ma przeciwwskazań.Pewnie chodzi o paznokcie hybrydowe, ja w pierwszej ciąży sciagnelam, a w drugiej malowałam, ale od drugiego trymestry, bo w pierwszym nie przechodził zapach![]()
Podziel się: