Nie , ale czujesz takie rozpieranie czy klasyczny ból jakbyś np za długo siedziała?Dziewczyny czy bolą was plecy na dole? Ja się dziś obudziłam z bólem pleców i jak zwykle jestem już przestraszona
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie , ale czujesz takie rozpieranie czy klasyczny ból jakbyś np za długo siedziała?Dziewczyny czy bolą was plecy na dole? Ja się dziś obudziłam z bólem pleców i jak zwykle jestem już przestraszona
Taki klasyczny, na ten moment jak stoję i chodzęNie , ale czujesz takie rozpieranie czy klasyczny ból jakbyś np za długo siedziała?
Dzięki, uspokoiłam sięDokładniepo połogu byłam -1 kg sprzed ciąży
także nie martw się! Miałam ogromny brzuch
ale wymiotowałam calutką ciążę
![]()
Ciągle ale noszę roczniaka prawie 11 kgDziewczyny czy bolą was plecy na dole? Ja się dziś obudziłam z bólem pleców i jak zwykle jestem już przestraszona
Dostałam syrop i tabletki. I 3dni L4.Daj proszę później znak co powiedział lekarz u czy przepisał jakieś leki
Mam nadzieję, oby dobrał dobre leki - przede wszystkim nie szkodliwe dla maluszkaDostałam syrop i tabletki. I 3dni L4.
Wybacz, ale jeszcze nie ogarniam kto i co, przypomnij ile razy robiłaś betę? Planujesz powtórzyć jeszcze za 2 dni w związku z obawą? Sprawdziłam i masz przyrost 77% rzeczywiście nie powalający wynik, ale nadal w normie, nie stresuj się na zapasHej dziewczyny. Ja dziś badałam betę i progesteron, martwię się że słaby przyrost. Niby w normie, ale słaby
W piątek 1398
Dziś 4396, progesteron 26.20.
Wizytę mam w przyszły piątek i albo będzie zarodek z serduszkiem, albo powtórka z grudnia... Tak bardzo się boję, chciałabym wiedzieć już, żeby wiedzieć na co się nadstawiać
Bety nie bada się powyżej 1000 tylko patrzy się na usg. Nie ma sensu dalej robić betyHej dziewczyny. Ja dziś badałam betę i progesteron, martwię się że słaby przyrost. Niby w normie, ale słaby
W piątek 1398
Dziś 4396, progesteron 26.20.
Wizytę mam w przyszły piątek i albo będzie zarodek z serduszkiem, albo powtórka z grudnia... Tak bardzo się boję, chciałabym wiedzieć już, żeby wiedzieć na co się nadstawiać