reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Kurcze powiem Wam że psycha mi siada w tej ciąży, bardziej niż w poprzednich... Właśnie sprawdziłam w jakim wieku ciążowym byłam na wizytach z córkami i było widać serce, bardzo się boje że pojadę za wcześnie. Ale przy pierwszej byłam w 6+0, a przy drugiej po sprecyzowaniu (owulacja wychodziła ponad tydzień później niż zwykle) był 5+6 i w obu przypadkach biło już serce. Teraz wiem kiedy był stosunek i jestem prawie pewna kiedy była owulacja. I w sobotę kiedy mam wizytę będzie najprawdopodobniej 6+1 więc mam nadzieję wyjść z gabinetu z dobrymi myślami ❤️ a serio mam tak słaby dzień, i to gardło boli i lekko głowa, jakoś nie mam siły na nic, jeszcze córka ma gorszy dzień i co chwilę płacze, rzuca się na ziemię i wrzeszczy... Ja nie wiem, zwykle tak nie robi, zwykle to bardzo pogodne dziecko, a dziś wszystko jak na złość :( chociaż nie mam mdłości, na razie przynajmniej...

reklama
Dziewczyny a czy Was tez tak suszy ? Ja mam cały czas suchość w ustach i mogłabym pić i pić … no i nadal te uderzenia wilczego głodu 🫣 mdłości właściwie nie ma, ale średnio co dwie godziny tak mi burczy w brzuchu, że maskara

Jestem po wizycie. Dziś 6+6. Jest zarodek i bijące serduszko. ❤️
Super!!!
Dziewczyny a czy Was tez tak suszy ? Ja mam cały czas suchość w ustach i mogłabym pić i pić … no i nadal te uderzenia wilczego głodu 🫣 mdłości właściwie nie ma, ale średnio co dwie godziny tak mi burczy w brzuchu, że maskara
Tak, w dodatku niestety nie toleruje teraz wody bo od razu mam odruch 🤮 głodna też jestem często i to tak, że muszę od razu zjeść...

Mnie suszy, sikam też co chwilę. W nocy po 3 razy się budzę na siku. Mdłości też nie mam, za to jeść bym mogła cały czas :)

Mnie suszy, sikam też co chwilę. W nocy po 3 razy się budzę na siku. Mdłości też nie mam, za to jeść bym mogła cały czas :)
Ja ogólnie bardzo mało piję, ale fakt teraz też mnie suszy i pije dużo. Mam lekkie mdłości bez wymiotów. W tamtym tygodniu zjadłabym słonia a od niedzieli nie mogę patrzeć na jedzenie. Martwię się tym bo przecież coś trzeba jeść i wydaje mi że jem teraz za mało

Ja ogólnie bardzo mało piję, ale fakt teraz też mnie suszy i pije dużo. Mam lekkie mdłości bez wymiotów. W tamtym tygodniu zjadłabym słonia a od niedzieli nie mogę patrzeć na jedzenie. Martwię się tym bo przecież coś trzeba jeść i wydaje mi że jem teraz za mało
Ja w pierwszej ciąży schudłam 4 kg a na koniec miałam 7 kg na plusie ;) córka 4300 :)

reklama
Dziewczyny czy bolą was plecy na dole? Ja się dziś obudziłam z bólem pleców i jak zwykle jestem już przestraszona

Do góry