reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Ja Was dziewczyny bardzo dobrze rozumiem, też jestem po dwóch stratach. Ostatnia w październiku 2024 i teraz już jak na szpilkach.
Wczoraj nie miałam jak zrobić bety, byłam w pracy, poza tym żadne laboratorium w okolicy nie pracuje w soboty. Pójdę jutro i pójdę w środę, ale tak mocno się stresuję czy przyrost będzie okej, czy wszystko będzie dobrze. Mam jakieś słabsze dni ostatnio.

reklama
Ja bardzo ostrożnie podchodzę do tematu bo wychodzi na to że to moja kolejna ciąża (opiszę Wam moje historie po zamknięciu) , mam 2 synków: 2 i 7 lat. Ostatnia miesiączka 12 lutego i wg internetu termin to 19.11.25. W tygodniu pójdę na betę a wizytę mam 21.03 🙂

Witaj ;) na razie tu na grupie jest bardzo spokojnie, większość dziewczyn dopóki nie dostaniemy zamkniętej grupy to boi się udzielać za wiele ;)
Ale napisz coś o sobie, na kiedy wypada Ci termin? Robiłaś jakieś badanie, wizyta już była? Masz już dzieci, która to ciąża?
Też czekam już na zamknięcie grupy bo mam super wspomnienia z grup moich córek, miło było solidaryzować się na grupie :)
Ja mam do tej pory kontakt z mamami z 2017 od starszego syna , z mamami z 2022 nam się urwało po przeniesieniu na messengera bo to się zupełnie nie sprawdziło

Ja mam do tej pory kontakt z mamami z 2017 od starszego syna , z mamami z 2022 nam się urwało po przeniesieniu na messengera bo to się zupełnie nie sprawdziło
No moje obei grupy się przeniosły na Messengera, ale to nie moje klimaty :/ coś tam poczytuje, czasem napisze, ale najlepiej się czułam tutaj ewentualnie po porodach jak powstała zamknięta grupa na Facebooku, gdzie robiłyśmy posty dzienne itp.
Zobaczymy jak tutaj będzie :)

Ja bardzo ostrożnie podchodzę do tematu bo wychodzi na to że to moja kolejna ciąża (opiszę Wam moje historie po zamknięciu) , mam 2 synków: 2 i 7 lat. Ostatnia miesiączka 12 lutego i wg internetu termin to 19.11.25. W tygodniu pójdę na betę a wizytę mam 21.03 🙂
A dlaczego idziesz tak szybko na wizytę? Ja się długo wahałam i w rezultacie z terminem na 14.11 pójdę na wizytę 22.03 w sobotę :)

No moje obei grupy się przeniosły na Messengera, ale to nie moje klimaty :/ coś tam poczytuje, czasem napisze, ale najlepiej się czułam tutaj ewentualnie po porodach jak powstała zamknięta grupa na Facebooku, gdzie robiłyśmy posty dzienne itp.
Zobaczymy jak tutaj będzie :)
Ja jestem za fb bo jest wszystko uporządkowane a na messengerze to nie wiadomo było kto na co odpisywał, wszystkie wątki sie zlewaly i sądzę że to przeważyło za śmiecia grupy

To zapisuje termin na pierwszą stronę,najwyżej na prywatnym wszystko przepisze 😊

reklama
Ja jestem za fb bo jest wszystko uporządkowane a na messengerze to nie wiadomo było kto na co odpisywał, wszystkie wątki sie zlewaly i sądzę że to przeważyło za śmiecia grupy
Nam tam grupy nie umarły, ale za dużo tematów które się zlewają właśnie cofanie nie wiadomo ile do góry żeby znaleźć ostatni temat który się czytało... Dziewczyny się udzielają, ale mi to totalnie nie pasuje :/

Do góry