reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Dalej mam plamienia na wkładce. Tak raz na dobę wkładka lekko a raz ciut mocniej zaplamiona Dalej trwałoby oczyszczanie[emoji848]
Miałam tak przy ostatniej biochemicznej: 5 dni obfitego okresu, potem dzień przerwy a następnie plamienia (które trwały ponad miesiąc). Ponieważ nadal bolały mnie cycki, zrobiłam test (już po obfitym krwawieniu) i wyszedł pozytywny. Na drugi dzień beta 870, po dwóch kolejnych beta 230. Może warto sprawdzić mimo wszystko.

Muszę zmienić lekarza. Do tej do której chodziłam rok temu po recepte anty juz nie chcę. Co wizyta narzekała na sprzęt, że ma tak mało czasu na pacjentke, że nie ma czasu kawy się napić. Przyjmuje prywatnie, a ja nie mam zamiaru po raz kolejny tego słuchać i się wkurzać. Teraz nie ma kalendarzy na znanylekarz.pl i muszę czekać na umówienie się do innej babki po 26 .11. Poczekam ten czas. Akurat wybije owulacja i będę w środkowym czasie starań
Może zadzwoń jutro do lekarza i zapytaj.

reklama
U mnie dziś 30dc, @ powinna być dzisiaj, a nadal jej nie ma. Test zrobiłam, ale negatywny. Pojawiły się plamienia koloru kawy z mlekiem, nie przypominam sobie żebym takie kiedyś miała. Zazwyczaj jak dostawałam plamienia to zaraz była @, a dzisiaj nic.. poczekam jeszcze i zobacze co dalej sie wydarzy.

Do góry