reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Dziś mam 6dc , 4dni miałam mega miesiączke. Podpaski bardzo często zmieniałam, no lało się ze mnie. 5dc czysto , a wczoraj lekkie plamienie i dziś znowu wkładka czerwona. Nie wiem co jest... oznaczyłam w apkach okres 9.11 -12.11. Zastanawiam się co to za plamienie wczoraj i dziś. Dzis jest odrobinę większe niż wczorajsze. Wczoraj zaczęłam sprawdzać t. Owulacyjne nieco wcześniej. Jestem ciekawa czy termin owulacji się pokryje [emoji848][emoji848]

Od dwóch dni jestem tak zmęczona, rano wstać o 6 nie mam sił do pracy. Dwa dni przeleżałam z rana extra 30min [emoji23]. Dziś to samo. Już prawie zaczynam weekend ... jedyne o czym myślę to najeść się i pójść na drzemkę z 2-3godziny... wczoraj miałam małe plamienie, dziś takie resztki malutko takie bordowe/brązowe ... aż pomyślałam czy by nie podlecieć w drodze powrotnej po test do rossmanna [emoji848] ale z drugiej strony... czy to ma sens, boję się . Jestem po obfitym okresie 4dniowym.
Jak Wam mija sobota?[emoji846]

Od dwóch dni jestem tak zmęczona, rano wstać o 6 nie mam sił do pracy. Dwa dni przeleżałam z rana extra 30min [emoji23]. Dziś to samo. Już prawie zaczynam weekend ... jedyne o czym myślę to najeść się i pójść na drzemkę z 2-3godziny... wczoraj miałam małe plamienie, dziś takie resztki malutko takie bordowe/brązowe ... aż pomyślałam czy by nie podlecieć w drodze powrotnej po test do rossmanna [emoji848] ale z drugiej strony... czy to ma sens, boję się . Jestem po obfitym okresie 4dniowym.
Jak Wam mija sobota?[emoji846]

Dlaczego chciałabyś testować po miesiączce i to obfitej?

reklama
Do góry