A to też zazdroszczę także miłej pobudkiMój na nocki pracuje [emoji16] nasze było popołudnie i zażyczyłam sobie miła pobudkę jutro rano [emoji16] a jak wstanę zanim wróci to będę udawać ze śpię dalej, taka umowa [emoji23]
reklama
coca
Fanka BB :)
A to też zazdroszczę także miłej pobudki
Obudził mnie jednak pies jak wrócili ze spaceru [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] ale narzeczony szybko się z nim wymienił zadaniami [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ewuuu
Dziś mam 6dc , 4dni miałam mega miesiączke. Podpaski bardzo często zmieniałam, no lało się ze mnie. 5dc czysto , a wczoraj lekkie plamienie i dziś znowu wkładka czerwona. Nie wiem co jest... oznaczyłam w apkach okres 9.11 -12.11. Zastanawiam się co to za plamienie wczoraj i dziś. Dzis jest odrobinę większe niż wczorajsze. Wczoraj zaczęłam sprawdzać t. Owulacyjne nieco wcześniej. Jestem ciekawa czy termin owulacji się pokryje [emoji848][emoji848]
Ewuuu
Od dwóch dni jestem tak zmęczona, rano wstać o 6 nie mam sił do pracy. Dwa dni przeleżałam z rana extra 30min [emoji23]. Dziś to samo. Już prawie zaczynam weekend ... jedyne o czym myślę to najeść się i pójść na drzemkę z 2-3godziny... wczoraj miałam małe plamienie, dziś takie resztki malutko takie bordowe/brązowe ... aż pomyślałam czy by nie podlecieć w drodze powrotnej po test do rossmanna [emoji848] ale z drugiej strony... czy to ma sens, boję się . Jestem po obfitym okresie 4dniowym.
Jak Wam mija sobota?[emoji846]
coca
Od dwóch dni jestem tak zmęczona, rano wstać o 6 nie mam sił do pracy. Dwa dni przeleżałam z rana extra 30min [emoji23]. Dziś to samo. Już prawie zaczynam weekend ... jedyne o czym myślę to najeść się i pójść na drzemkę z 2-3godziny... wczoraj miałam małe plamienie, dziś takie resztki malutko takie bordowe/brązowe ... aż pomyślałam czy by nie podlecieć w drodze powrotnej po test do rossmanna [emoji848] ale z drugiej strony... czy to ma sens, boję się . Jestem po obfitym okresie 4dniowym.
Dlaczego chciałabyś testować po miesiączce i to obfitej?
Mecenasowa27
No właśnie też się tak zastanawiam ...
Dlaczego chciałabyś testować po miesiączce i to obfitej?
Ewuuu
Przygnębiona jestem tym wszystkim. Dziwne jest dla mnie 4dni obfita miesiączka, dwa dni nic i teraz drugi dzień plamienie...
No właśnie też się tak zastanawiam ...
coca
Przygnębiona jestem tym wszystkim. Dziwne jest dla mnie 4dni obfita miesiączka, dwa dni nic i teraz drugi dzień plamienie...
Może się jeszcze oczyszczacz po miesiączce [emoji6]
reklama
Anio0lek
Ja ostatnio miałam jeden dzień miesiączkęPrzygnębiona jestem tym wszystkim. Dziwne jest dla mnie 4dni obfita miesiączka, dwa dni nic i teraz drugi dzień plamienie...
Podziel się: