reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

U mnie dziś 30dc, @ powinna być dzisiaj, a nadal jej nie ma. Test zrobiłam, ale negatywny. Pojawiły się plamienia koloru kawy z mlekiem, nie przypominam sobie żebym takie kiedyś miała. Zazwyczaj jak dostawałam plamienia to zaraz była @, a dzisiaj nic.. poczekam jeszcze i zobacze co dalej sie wydarzy.
Z porannego moczu robiłaś test??
Może warto jutro powtórzyć jak 🐵 się nie pojawi.. Owu mogal Ci się przesunąć..

reklama
Ja chyba jednak jutro zrezygnuję, brzuch coraz częściej zaczyna pobolewać jak na okres, więc chyba się wstrzymam 🤷‍♀️ Może uda się w kolejnym cyklu na prezent świąteczny 🙂
Dopokoi nie ma 🐵 jest nadzieja, a jeżeli nie tym razem to uda się kolejnym.. W końcu się uda.. 😍😍😍
Wątek grudniowy już jest, więc jak coś zapraszamy..

Wrzuciłam drugi test owulacyjny na Premom ,weszłam w ten wykres i patrze a tam źle oznaczyłam ten cykl. Muszę go poprawić, tzn edytować dni cyklu. Można to edytować gdzieś? 9-12 powinno być[emoji1][emoji1787]
Screenshot_20201115-201300_Premom.jpeg

reklama
Coś tam drgnęło. Chcę popatrzeć jak w tym cyklu te wartości będą wyglądały, tylko źle tam uzupełniłam
Screenshot_20201115-201733_Premom.jpeg

Do góry