reklama
93kora
Fanka BB :)
co ? Jezu MariaJa ostatnio miałam jeden dzień miesiączkę
Odpoczywaj i wracaj do nas jak najszybciejHej. Ja na parę dni znikam, aby nie myśleć o staraniach... Jak tylko pojawi się to się odezwę.
Anio0lek
Serio! Krwawienie miałam tylko jeden dzień. Dzień przed i dzień po skrzepy i koniec... Ale ja zawsze miałam skromne bardzo miesiączki. Jak miałam hormonalna wkładkę to mi sie okres calkowicie zatrzymał.co ? Jezu Maria
Miałam tak przy ostatniej biochemicznej: 5 dni obfitego okresu, potem dzień przerwy a następnie plamienia (które trwały ponad miesiąc). Ponieważ nadal bolały mnie cycki, zrobiłam test (już po obfitym krwawieniu) i wyszedł pozytywny. Na drugi dzień beta 870, po dwóch kolejnych beta 230. Może warto sprawdzić mimo wszystko.Przygnębiona jestem tym wszystkim. Dziwne jest dla mnie 4dni obfita miesiączka, dwa dni nic i teraz drugi dzień plamienie...
93kora
to podobnie u mnie raz trwa 7 dni raz trwa 4 dni ale to zależy czy używam podpasek czy tamponów zazwyczaj jak tamponów to właśnie mam krótszy okresSerio! Krwawienie miałam tylko jeden dzień. Dzień przed i dzień po skrzepy i koniec... Ale ja zawsze miałam skromne bardzo miesiączki. Jak miałam hormonalna wkładkę to mi sie okres calkowicie zatrzymał.
Ewuuu
Ja tylko raz poszłam na bete... wynik był 4,02. Potem już nie szłam. Mnie tylko bolał brzuch albo to były okolice jajników. Taki typowy miesiączkowy ból to był. Dlatego pomyślałam o tej implantacji i tych dwóch dniach słabego plamienia. 4dni na podpaskach byłam, a potem ze 3 na wkładkach tak dla pewności. Zakręcony ten miesiąc tak dziwnie się zaczął[emoji19]
Miałam tak przy ostatniej biochemicznej: 5 dni obfitego okresu, potem dzień przerwy a następnie plamienia (które trwały ponad miesiąc). Ponieważ nadal bolały mnie cycki, zrobiłam test (już po obfitym krwawieniu) i wyszedł pozytywny. Na drugi dzień beta 870, po dwóch kolejnych beta 230. Może warto sprawdzić mimo wszystko.
Kropka29
Moderator
Jakoś tak cisza tu ostatnio, rzadko któraś testuje. Ja planuje jutro, chyba że @ mnie uprzedziCześć dziewczyny, żadna dzisiaj nie testuje?
reklama
Martii89
Ja jeszcze mam 4 dni do testowania... nie wiem czy się uda jakoś jestem nastawiona negatywnie.....przez ostatnie dwa dni delikatne brązowe plamienia przy podcieraniu, niteczki jakby...więc albo na @ albo to była implantacja...chciałabym się miło zaskoczycJakoś tak cisza tu ostatnio, rzadko któraś testuje. Ja planuje jutro, chyba że @ mnie uprzedzi [emoji28]
Podziel się: