reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Hej.. Ja dalej czekam na 🐵.. Ogólnie podbrzusze juz coraz bardziej zaczyna pobolewać, więc może się pojawi niebawem..

Cześć dziewczyny 😊 U mnie dzisiaj 26dc (cykle 28 dniowe) termin @ niby na poniedziałek, ale owu się przesuneła o dwa dni więc do środy ma czas, ale we wtorek mam endokrynologa o 20, muszę zrobić rano badania tarczycowe i wolałbym widzieć wcześniej, żeby mu powiedzieć gdybym była w ciąży...co byście zrobiły na moim miejscu ? Betę? Czy może testować w poniedziałek?

Cześć dziewczyny 😊 U mnie dzisiaj 26dc (cykle 28 dniowe) termin @ niby na poniedziałek, ale owu się przesuneła o dwa dni więc do środy ma czas, ale we wtorek mam endokrynologa o 20, muszę zrobić rano badania tarczycowe i wolałbym widzieć wcześniej, żeby mu powiedzieć gdybym była w ciąży...co byście zrobiły na moim miejscu ? Betę? Czy może testować w poniedziałek?
Ja bym zatestowala w poniedziałek i wtedy gdy wyjdzie pozytyw pojechałabym na betę :)

Wiecie co ? To jest w **** niesprawiedliwe 👿(sorry za wulgaryzm) . Ja rozumiem każdy ma prawo do jakiś protestów. ale szlak mnie trafia,jak One chcą skrobanki na życzenie taka forma zabezpieczenia według nich.. chodzą krzyczą strach się ru***ć -a my ? a my co ?
Tak bardzo byśmy chciały i się nam nie udaje 😟 . Tamta co chce usunąć zaciąży i pewnie ta ciąża będzie 100% zdrowa a My ? Zobaczcie co każda z Nas tutaj przeżywa.. Chyba każda z Nas już poroniła ( ja również w 13 tyg :( ) . To jest takie niesprawiedliwe,że brakuje mi słów ! sorry musiałam to z siebie wyrzucić..
To co napisałaś, jest okropne. Czyjeś ciało i decyzje, to nie jest Twoja sprawa.

To co napisałaś, jest okropne. Czyjeś ciało i decyzje, to nie jest Twoja sprawa.
Ja nie będę się wypowiadać na ten temat.
O proszę dziewczyny powstrzymajcie się od komentowania tego typu protestów tu na tym wątku.. Każdy ma swoje zdanie, ale niech zachowa dla siebie, bo zaraz tu gownoburza powstanie a nie to na czym nam zależy temat starań..

reklama
Do góry