reklama
Gryfin
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny U mnie dzisiaj 26dc (cykle 28 dniowe) termin @ niby na poniedziałek, ale owu się przesuneła o dwa dni więc do środy ma czas, ale we wtorek mam endokrynologa o 20, muszę zrobić rano badania tarczycowe i wolałbym widzieć wcześniej, żeby mu powiedzieć gdybym była w ciąży...co byście zrobiły na moim miejscu ? Betę? Czy może testować w poniedziałek?
Ja bym zatestowala w poniedziałek i wtedy gdy wyjdzie pozytyw pojechałabym na betęCześć dziewczyny U mnie dzisiaj 26dc (cykle 28 dniowe) termin @ niby na poniedziałek, ale owu się przesuneła o dwa dni więc do środy ma czas, ale we wtorek mam endokrynologa o 20, muszę zrobić rano badania tarczycowe i wolałbym widzieć wcześniej, żeby mu powiedzieć gdybym była w ciąży...co byście zrobiły na moim miejscu ? Betę? Czy może testować w poniedziałek?
To co napisałaś, jest okropne. Czyjeś ciało i decyzje, to nie jest Twoja sprawa.Wiecie co ? To jest w **** niesprawiedliwe (sorry za wulgaryzm) . Ja rozumiem każdy ma prawo do jakiś protestów. ale szlak mnie trafia,jak One chcą skrobanki na życzenie taka forma zabezpieczenia według nich.. chodzą krzyczą strach się ru***ć -a my ? a my co ?
Tak bardzo byśmy chciały i się nam nie udaje . Tamta co chce usunąć zaciąży i pewnie ta ciąża będzie 100% zdrowa a My ? Zobaczcie co każda z Nas tutaj przeżywa.. Chyba każda z Nas już poroniła ( ja również w 13 tyg ) . To jest takie niesprawiedliwe,że brakuje mi słów ! sorry musiałam to z siebie wyrzucić..
Ja nie będę się wypowiadać na ten temat.To co napisałaś, jest okropne. Czyjeś ciało i decyzje, to nie jest Twoja sprawa.
O proszę dziewczyny powstrzymajcie się od komentowania tego typu protestów tu na tym wątku.. Każdy ma swoje zdanie, ale niech zachowa dla siebie, bo zaraz tu gownoburza powstanie a nie to na czym nam zależy temat starań..
reklama
Gryfin
Fanka BB :)
Weekend idzie, może jakieś porządki w domu, ale relaks z książką i spacer po parku ja przynajmniej tak planuję zająć głowę na te dwa dniA ja nadal czekam i czekam.. Muszę się chyba czymś innym zająć i przestać myśleć..