reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Witajcie. Ja najprawdopodobniej również wyląduje na wątku grudniowym, brzuch zaczyna pobolewać, pewnie 🙊niebawem przyjdzie, wrrr. Dziewczyny, nie dołujemy się, damy radę, wierzę, że niedługo zobaczymy nasze upragnione dwie kreski ❤. Wspaniałego weekendu wszystkim życzę 😊
Dopóki @ nie przyjdzie to nic straconego! 😃

Ja testować nie będę, mam zrobić betę przed odstawienie luteiny tak czy inaczej [emoji2368] jak się trafi, to zrobię test ogólnodostępnych testów ciążowych i zobaczymy, które są nic nie warte [emoji23]

Ja bym z chęcią już testowała [emoji85] ale mam dopiero 9 dpo więc cierpliwie czekam do terminu miesiączki czyli jakieś 5-6 dni[emoji1745] dziewczyny, to która dzisiaj testuje?? [emoji16]

reklama
Do góry