reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Hej.. Ja dalej czekam na 🐵.. Ogólnie podbrzusze juz coraz bardziej zaczyna pobolewać, więc może się pojawi niebawem..

Cześć dziewczyny 😊 U mnie dzisiaj 26dc (cykle 28 dniowe) termin @ niby na poniedziałek, ale owu się przesuneła o dwa dni więc do środy ma czas, ale we wtorek mam endokrynologa o 20, muszę zrobić rano badania tarczycowe i wolałbym widzieć wcześniej, żeby mu powiedzieć gdybym była w ciąży...co byście zrobiły na moim miejscu ? Betę? Czy może testować w poniedziałek?

Cześć dziewczyny 😊 U mnie dzisiaj 26dc (cykle 28 dniowe) termin @ niby na poniedziałek, ale owu się przesuneła o dwa dni więc do środy ma czas, ale we wtorek mam endokrynologa o 20, muszę zrobić rano badania tarczycowe i wolałbym widzieć wcześniej, żeby mu powiedzieć gdybym była w ciąży...co byście zrobiły na moim miejscu ? Betę? Czy może testować w poniedziałek?
Ja bym zatestowala w poniedziałek i wtedy gdy wyjdzie pozytyw pojechałabym na betę :)

Wiecie co ? To jest w **** niesprawiedliwe 👿(sorry za wulgaryzm) . Ja rozumiem każdy ma prawo do jakiś protestów. ale szlak mnie trafia,jak One chcą skrobanki na życzenie taka forma zabezpieczenia według nich.. chodzą krzyczą strach się ru***ć -a my ? a my co ?
Tak bardzo byśmy chciały i się nam nie udaje 😟 . Tamta co chce usunąć zaciąży i pewnie ta ciąża będzie 100% zdrowa a My ? Zobaczcie co każda z Nas tutaj przeżywa.. Chyba każda z Nas już poroniła ( ja również w 13 tyg :( ) . To jest takie niesprawiedliwe,że brakuje mi słów ! sorry musiałam to z siebie wyrzucić..
To co napisałaś, jest okropne. Czyjeś ciało i decyzje, to nie jest Twoja sprawa.

To co napisałaś, jest okropne. Czyjeś ciało i decyzje, to nie jest Twoja sprawa.
Ja nie będę się wypowiadać na ten temat.
O proszę dziewczyny powstrzymajcie się od komentowania tego typu protestów tu na tym wątku.. Każdy ma swoje zdanie, ale niech zachowa dla siebie, bo zaraz tu gownoburza powstanie a nie to na czym nam zależy temat starań..

reklama
Do góry