reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Mi takie opakowanie, te 7 sztuk starcza na spokojnie na jeden cykl 👍
Aha.. No to zamówię sobie.. Ale chyba 2 opakowania, żeby były na spokojnie.. Robilam kiedyś raz taki test ale nie ogarniałam o co. Wtym chodzi więc teraz wezmę więcej bo widzę że często się je robi..
Mi nie, ale ja jak ciemnieją tuż przed owu testuje 2-3 razy dziennie, żeby dla własnego spokoju złapać peak LH [emoji1787] krótko mi się utrzymuje [emoji2368]

Aha.. No to zamówię sobie.. Ale chyba 2 opakowania, żeby były na spokojnie.. Robilam kiedyś raz taki test ale nie ogarniałam o co. Wtym chodzi więc teraz wezmę więcej bo widzę że często się je robi..

Raz dziennie większości dziewczyn wystarcza, najlepiej popołudniu lub wieczorem, ograniczyć spożywanie napojów z 2 h przed testem się zaleca. Zasada działania trochę inna niż testów ciążowych [emoji16] tu test jest określany w instrukcji jako pozytywny kiedy kreska testowa jest tak samo ciemna lub ciemniejsza w stosunku do kreski kontrolnej. Niektórym z dnia na dzień wskakuje od razu z jasnych w pozytyw, u innych ciemnieją stopniowo 2-3 dni przed owu, musisz zobaczyć jak to będzie u Ciebie [emoji3526] ja w pierwszym cyklu nie zliczę ile się natestowalam żeby wybadać sytuacje [emoji1787] poniżej przykładowe wykresy, które odpowiadają przy okazji na kilka często zadawanych pytan, np. czy LH w trakcie cyklu może raz trochę rosnąć i później malec i zachowywać się jak sinusoida [emoji16] dużo dziewczyn ze staraczek w tym lub następnym cyklu będą zaczynać z testami owu, wiec spodziewamy się tam dużo zdjęć w trakcie, już teraz sporo rozmów na ten temat się odbywa. Można zerkać, podpytywać [emoji3526][emoji3526] duże grono testujących się tam zebrało [emoji3526]Zobacz załącznik IMG_3689.jpg

Raz dziennie większości dziewczyn wystarcza, najlepiej popołudniu lub wieczorem, ograniczyć spożywanie napojów z 2 h przed testem się zaleca. Zasada działania trochę inna niż testów ciążowych [emoji16] tu test jest określany w instrukcji jako pozytywny kiedy kreska testowa jest tak samo ciemna lub ciemniejsza w stosunku do kreski kontrolnej. Niektórym z dnia na dzień wskakuje od razu z jasnych w pozytyw, u innych ciemnieją stopniowo 2-3 dni przed owu, musisz zobaczyć jak to będzie u Ciebie [emoji3526] ja w pierwszym cyklu nie zliczę ile się natestowalam żeby wybadać sytuacje [emoji1787] poniżej przykładowe wykresy, które odpowiadają przy okazji na kilka często zadawanych pytan, np. czy LH w trakcie cyklu może raz trochę rosnąć i później malec i zachowywać się jak sinusoida [emoji16] dużo dziewczyn ze staraczek w tym lub następnym cyklu będą zaczynać z testami owu, wiec spodziewamy się tam dużo zdjęć w trakcie, już teraz sporo rozmów na ten temat się odbywa. Można zerkać, podpytywać [emoji3526][emoji3526] duże grono testujących się tam zebrało [emoji3526]Zobacz załącznik 1200630
Dziękuję Ci.. Na pewno skorzystam..

Zdaje sobie sprawę... Podłamało mnie to okrutnie... Co teraz? Kiedy zrobić kolejna?
Miałam taką sytuację w maju.. te beta słabo rosła. Zrób jeszcze raz badanie jutro, zobaczysz czy dalej będzie spadać czy może urośnie. Jeżeli będzie spadać to organizm powinien sam się oczyścić.. :( jestem z Tobą!

Dobrze by było żebyś skontaktowała się z ginem. Ja akurat wtedy cały czas miałam swoją gin pod telefonem więc mnie instruowała i nawet umówiła się że mną na USG ale nic nie było widać.

reklama
Do góry