reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Mi takie opakowanie, te 7 sztuk starcza na spokojnie na jeden cykl 👍
Aha.. No to zamówię sobie.. Ale chyba 2 opakowania, żeby były na spokojnie.. Robilam kiedyś raz taki test ale nie ogarniałam o co. Wtym chodzi więc teraz wezmę więcej bo widzę że często się je robi..
Mi nie, ale ja jak ciemnieją tuż przed owu testuje 2-3 razy dziennie, żeby dla własnego spokoju złapać peak LH [emoji1787] krótko mi się utrzymuje [emoji2368]

Aha.. No to zamówię sobie.. Ale chyba 2 opakowania, żeby były na spokojnie.. Robilam kiedyś raz taki test ale nie ogarniałam o co. Wtym chodzi więc teraz wezmę więcej bo widzę że często się je robi..

Raz dziennie większości dziewczyn wystarcza, najlepiej popołudniu lub wieczorem, ograniczyć spożywanie napojów z 2 h przed testem się zaleca. Zasada działania trochę inna niż testów ciążowych [emoji16] tu test jest określany w instrukcji jako pozytywny kiedy kreska testowa jest tak samo ciemna lub ciemniejsza w stosunku do kreski kontrolnej. Niektórym z dnia na dzień wskakuje od razu z jasnych w pozytyw, u innych ciemnieją stopniowo 2-3 dni przed owu, musisz zobaczyć jak to będzie u Ciebie [emoji3526] ja w pierwszym cyklu nie zliczę ile się natestowalam żeby wybadać sytuacje [emoji1787] poniżej przykładowe wykresy, które odpowiadają przy okazji na kilka często zadawanych pytan, np. czy LH w trakcie cyklu może raz trochę rosnąć i później malec i zachowywać się jak sinusoida [emoji16] dużo dziewczyn ze staraczek w tym lub następnym cyklu będą zaczynać z testami owu, wiec spodziewamy się tam dużo zdjęć w trakcie, już teraz sporo rozmów na ten temat się odbywa. Można zerkać, podpytywać [emoji3526][emoji3526] duże grono testujących się tam zebrało [emoji3526]Zobacz załącznik IMG_3689.jpg

Raz dziennie większości dziewczyn wystarcza, najlepiej popołudniu lub wieczorem, ograniczyć spożywanie napojów z 2 h przed testem się zaleca. Zasada działania trochę inna niż testów ciążowych [emoji16] tu test jest określany w instrukcji jako pozytywny kiedy kreska testowa jest tak samo ciemna lub ciemniejsza w stosunku do kreski kontrolnej. Niektórym z dnia na dzień wskakuje od razu z jasnych w pozytyw, u innych ciemnieją stopniowo 2-3 dni przed owu, musisz zobaczyć jak to będzie u Ciebie [emoji3526] ja w pierwszym cyklu nie zliczę ile się natestowalam żeby wybadać sytuacje [emoji1787] poniżej przykładowe wykresy, które odpowiadają przy okazji na kilka często zadawanych pytan, np. czy LH w trakcie cyklu może raz trochę rosnąć i później malec i zachowywać się jak sinusoida [emoji16] dużo dziewczyn ze staraczek w tym lub następnym cyklu będą zaczynać z testami owu, wiec spodziewamy się tam dużo zdjęć w trakcie, już teraz sporo rozmów na ten temat się odbywa. Można zerkać, podpytywać [emoji3526][emoji3526] duże grono testujących się tam zebrało [emoji3526]Zobacz załącznik 1200630
Dziękuję Ci.. Na pewno skorzystam..

Zdaje sobie sprawę... Podłamało mnie to okrutnie... Co teraz? Kiedy zrobić kolejna?
Miałam taką sytuację w maju.. te beta słabo rosła. Zrób jeszcze raz badanie jutro, zobaczysz czy dalej będzie spadać czy może urośnie. Jeżeli będzie spadać to organizm powinien sam się oczyścić.. :( jestem z Tobą!

Dobrze by było żebyś skontaktowała się z ginem. Ja akurat wtedy cały czas miałam swoją gin pod telefonem więc mnie instruowała i nawet umówiła się że mną na USG ale nic nie było widać.

reklama
Do góry