Z tym,że do tego lekarza tylko i wylacZnie przez znany lekarz...Najlepiej jakbyś może zadzwoniła do ginekologa i się poradziła, ja niestety nie byłam w takiej sytuacji i mogę Ci źle doradzić...może lekarz Ci coś przepisze? zaleci powtórzenie bety za dwa dni?
reklama
Ok rozumiem. No nic.zobacze... chociaż już przestałam wierzyć...Powinna po 48h o 66% urosnąć od pierwszego wyniku..
Gryfin
Fanka BB :)
Może ma tam telefon wpisany, albo numer na recepcję albo niektórzy też mają opcję wysyłania do nich wiadomości, spróbujZ tym,że do tego lekarza tylko i wylacZnie przez znany lekarz...
Jeżeli poronisz samoistnie to będziesz mogła się starać już w kolejnym cyklu.. Przeżyłam poronienie ale wywoływane w 10 tygodniu i nie życzę tego nikomu.Ok rozumiem. No nic.zobacze... chociaż już przestałam wierzyć...
Trzymaj się, będzie dobrze.
monnkej
Trzymaj się @goszaaa89!
Ja dalej wierzę,że będzie dobrze!Trzymaj się @goszaaa89!
monnkej
U mnie temperatura spadła wiec jutro pewno 1dc. Wprowadzamy suplementację omega 3 6 9 u mnie i partnera, dla niego ekstra zen szen, dla mnie pierwszy cykl z ziołami ojca sroki. Jak mam być szczera to jestem już bardzo zrezygnowana, wprowadzimy te zmiany ale jak będzie. Mi się już nie chce... zaraz minie rok staran, w tym jedna CB
monnkej
Trzeba mieć zawsze nadzieje!Ja dalej wierzę,że będzie dobrze!
HeraUnique
Wiem jak to jest ja już też lekko zrezygnowana, ale dam jeszcze szanse fertilman plus do końca kuracji u mojego M i zobaczymy więcej supli itp w siebie nie wcisnęU mnie temperatura spadła wiec jutro pewno 1dc. Wprowadzamy suplementację omega 3 6 9 u mnie i partnera, dla niego ekstra zen szen, dla mnie pierwszy cykl z ziołami ojca sroki. Jak mam być szczera to jestem już bardzo zrezygnowana, wprowadzimy te zmiany ale jak będzie. Mi się już nie chce... zaraz minie rok staran, w tym jedna CB
reklama
monnkej
A co chcesz dodać dla siebie? Edit złe doczytałam nie chcesz wcisnąćWiem jak to jest ja już też lekko zrezygnowana, ale dam jeszcze szanse fertilman plus do końca kuracji u mojego M i zobaczymy więcej supli itp w siebie nie wcisnę