reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Ja podczas tego cyklu również zaczęłam przygodę z testami owulacyjnymi, w sumie tak bardziej dla pewności bo w moim przypadku występuje śluz płodny. Robiłam raz dziennie od mniej więcej 10 dnia cyklu, a 3 dni od wyznaczonego dnia owulacji testowałam dwa razy i miałam to szczęście, że trafiłam idealnie w owulacje. Nie jest trudne ale ja dużo pije i miałam wrażenie, że te początkowe testy były troche przekłamane z tego powodu, kreska testowa była bardzo bardzo jasna. Później sama się powstrzymywałam i mniej piłam w te dni. 😉

Ja podczas tego cyklu również zaczęłam przygodę z testami owulacyjnymi, w sumie tak bardziej dla pewności bo w moim przypadku występuje śluz płodny. Robiłam raz dziennie od mniej więcej 10 dnia cyklu, a 3 dni od wyznaczonego dnia owulacji testowałam dwa razy i miałam to szczęście, że trafiłam idealnie w owulacje. Nie jest trudne ale ja dużo pije i miałam wrażenie, że te początkowe testy były troche przekłamane z tego powodu, kreska testowa była bardzo bardzo jasna. Później sama się powstrzymywałam i mniej piłam w te dni. 😉
udało Ci sie w 1 cyklu z testami ?:)

Tak :-) ale tak jak wspominałam, robiłam je aby się upewnić. Zawsze gdy pojawia się owulacja to mam bóle podbrzusza, porównywalne nawet to bóli miesiączkowych i ślub płodny.
Niestety, w tym miesiącu i tak wszystko na nic, wyszedł nam pozytywny test na koronawirusa, akurat w czasie 'tych dni' i chwilkę przed owulacją po prostu się wstrzymaliśmy.

Tak," Premom " dziewczyny używają. Ja ściągnęłam na tel i będę w następnym tygodniu poznawać jej funkcje[emoji1][emoji2]

Bardzo polecam. Uważam, ze komuś kto zaczyna lub ma wątpliwości będzie bardzo pomocna [emoji3526] wskaźnik po lprawej pokazuje jaki jest stosunek ciemności kresek, jeśli jest 1 lub więcej to znaczy ze testowa jest tak samo ciemna jak kontrolna, czyli pozytyw [emoji3526][emoji3526]
IMG_3726.png

Oj chyba niekoniecznie musi być wartość 1 lub więcej by test był pozytywny. Tak wyglądały moje testy z ostatniego cyklu
Bardzo polecam. Uważam, ze komuś kto zaczyna lub ma wątpliwości będzie bardzo pomocna [emoji3526] wskaźnik po lprawej pokazuje jaki jest stosunek ciemności kresek, jeśli jest 1 lub więcej to znaczy ze testowa jest tak samo ciemna jak kontrolna, czyli pozytyw [emoji3526][emoji3526]
Zobacz załącznik 1200459
To był mój pierwszy cykl z testami i ta aplikacja, właśnie mam 2cykl kolejnego cyklu starań i mam pytań, jak skończy mi się okres będę robic test owu ponownie, po dodaniu zdjęcia pierwszego z nowego cyklu te zdjęcia z poprzedniego będą dalej widoczne? Jeśli tak to lepiej je skasować?
Screenshot_20201112-165641_Premom.jpeg

Oj chyba niekoniecznie musi być wartość 1 lub więcej by test był pozytywny. Tak wyglądały moje testy z ostatniego cyklu To był mój pierwszy cykl z testami i ta aplikacja, właśnie mam 2cykl kolejnego cyklu starań i mam pytań, jak skończy mi się okres będę robic test owu ponownie, po dodaniu zdjęcia pierwszego z nowego cyklu te zdjęcia z poprzedniego będą dalej widoczne? Jeśli tak to lepiej je skasować?Zobacz załącznik 1200534

Zgadzam się po części, ja w ubiegłym cyklu minęłam się ze szczytem i najwyższy zarejestrowałam 0,87 [emoji6] ale wiem dokładnie kiedy owu była i kiedy testu nie robiłam, bo zapomniałam, a u mnie szczyt szybko spada i jakbym testowała raz dziennie to nigdy go nie złapie [emoji2368] [emoji16] aplikacja sama wówczas uznaje najwyższy wynik za peak.

Niemniej żeby nie mieszać osobom rozpoczynającym zbyt głęboka analiza zawsze na początek mówię zgodnie z instrukcja: kreska testowa tak samo ciemna lub ciemniejsza to pozytyw [emoji2368][emoji13]

Oj chyba niekoniecznie musi być wartość 1 lub więcej by test był pozytywny. Tak wyglądały moje testy z ostatniego cyklu To był mój pierwszy cykl z testami i ta aplikacja, właśnie mam 2cykl kolejnego cyklu starań i mam pytań, jak skończy mi się okres będę robic test owu ponownie, po dodaniu zdjęcia pierwszego z nowego cyklu te zdjęcia z poprzedniego będą dalej widoczne? Jeśli tak to lepiej je skasować?Zobacz załącznik 1200534

Aplikacja sama rozpocznie niwy cykl [emoji3526]
IMG_3729.png

reklama
Do góry