Słaby przyrost.. Przykro miHej dziewczyny,
U mnie chyba jednak nie jest kolorowo,albo mega wcześnie. W poniedziałek zrobione testy pozytywne,we wtorek beta 29,40,dzisiaj beta 41,10... Chyba nie mam się czym cieszyć prawda?;(;(;(;(
reklama
Myślisz,że to już koniec,koniec? Co teraz?! Na co czekać? Co robić...Słaby przyrost.. Przykro mi
Gryfin
Fanka BB :)
Można mieć tylko nadzieję, że się rozkręci i jest bardzo wcześnie, niemniej jednak przyrost jest bardzo małyHej dziewczyny,
U mnie chyba jednak nie jest kolorowo,albo mega wcześnie. W poniedziałek zrobione testy pozytywne,we wtorek beta 29,40,dzisiaj beta 41,10... Chyba nie mam się czym cieszyć prawda?;(;(;(;(
Zdaje sobie sprawę... Podłamało mnie to okrutnie... Co teraz? Kiedy zrobić kolejna?Można mieć tylko nadzieję, że się rozkręci i jest bardzo wcześnie, niemniej jednak przyrost jest bardzo mały
Ciąża rozwija się nieprawidłowo. Bo przyrost powienen być co najmniej 66% po 48h a u Ciebie jest słaby..Myślisz,że to już koniec,koniec? Co teraz?! Na co czekać? Co robić...
Nie byłam w takiej sytuacji. Ale myślę że musisz czekać na krwawienie, skoro beta słabo przyrasta to organizm powinien sobie sam poradzić.. Ewentualnie sprawdź w poniedziałek, jeżeli nie dostaniesz do tego czasu krwawienia.
Dziękuję... A jak w poniedziałek ponownie podrośnie??...Ciąża rozwija się nieprawidłowo. Bo przyrost powienen być co najmniej 66% po 48h a u Ciebie jest słaby..
Nie byłam w takiej sytuacji. Ale myślę że musisz czekać na krwawienie, skoro beta słabo przyrasta to organizm powinien sobie sam poradzić.. Ewentualnie sprawdź w poniedziałek, jeżeli nie dostaniesz do tego czasu krwawienia.
Nie byłam w takiej sytuacji nigdy. Więc nie wiem. Ale myślę że jeżeli by podrosła to do gina musisz iść, bo ewidentnie coś jest nie tak..Dziękuję... A jak w poniedziałek ponownie podrośnie??...
No umówiona jestem ale na 20tego,za tydzień w pt. A moze to są jakieś ledwo dopiero co poczatki?Nie byłam w takiej sytuacji nigdy. Więc nie wiem. Ale myślę że jeżeli by podrosła to do gina musisz iść, bo ewidentnie coś jest nie tak..
Gryfin
Fanka BB :)
Najlepiej jakbyś może zadzwoniła do ginekologa i się poradziła, ja niestety nie byłam w takiej sytuacji i mogę Ci źle doradzić...może lekarz Ci coś przepisze? zaleci powtórzenie bety za dwa dni?Zdaje sobie sprawę... Podłamało mnie to okrutnie... Co teraz? Kiedy zrobić kolejna?
reklama
Powinna po 48h o 66% urosnąć od pierwszego wyniku..No umówiona jestem ale na 20tego,za tydzień w pt. A moze to są jakieś ledwo dopiero co poczatki?
Podziel się: