reklama
Monika231
Zaangażowana w BB
Czekam już w laboratorium ale wyniki dopiero na jutroDruga widać.. A może lepiej iść na betę?? I nie robić tyłu testów, bo się tylko człowiek stresuje..
Po cichu gratuluję ♥♥♥
Monika231
Zaangażowana w BB
To jest z dzusuaj te dwa testy, z piatku wieczora jest ten.Kreska powinna być ciemniejsza po takim czasie pink ciężko mi ocenić bo jest już przedawniony więc nie wiem jaka była kreska w prawidłowym czasie
Załączniki
No to spokojnie czekaj.. Nie rób już testów, bo tylko się stresujesz.. W środę zrób ponownie betę.. Będzie dobrze..Czekam już w laboratorium ale wyniki dopiero na jutro
Monika231
Zaangażowana w BB
DziękujęNo to spokojnie czekaj.. Nie rób już testów, bo tylko się stresujesz.. W środę zrób ponownie betę.. Będzie dobrze..
HeraUnique
Fanka BB :)
Wygląda jednak jakby tamte były wyraźniejsze. Ile jesteś dpo?To jest z dzusuaj te dwa testy, z piatku wieczora jest ten.
Monika231
Zaangażowana w BB
Miałam inseminacje bo staramy się już przeszło 1,5 roku inseminacja była 18 października, a 20 potwierdzone że pęcherzyki pekly, teoretycznie okres powinnam dostać wczoraj.Wygląda jednak jakby tamte były wyraźniejsze. Ile jesteś dpo?
HeraUnique
To może być jeszcze za wcześnie najlepiej testować 14dpo życzę tych 2 grubych, wyraźnych kreseczekMiałam inseminacje bo staramy się już przeszło 1,5 roku inseminacja była 18 października, a 20 potwierdzone że pęcherzyki pekly, teoretycznie okres powinnam dostać wczoraj.
reklama
Mecenasowa27
To jest lista z naszymi nickami i data kiedy powinnysmy dostać okres, czyli teoretycznie kiedy powinnysmy testować. Tak poprostu żeby każda z nas wiedziała za którą kiedy trzymać kciuki [emoji28] ja czasami zaglądam na staraczki, ale tam produkujecie tak szybko że po kilka godzinach nie wchodzenia na forum nie jestem wstanie nadrobic. Także stwierdziłam że odpadam [emoji23]
U mnie test pozytywny owu był 28 października a dziś rano w pracy przez chwilę dosłownie może 2 minuty czulam dziwne ciagniecie jakby w jajniku. Skojarzyło mi się to z czyimś wpisem który gdzieś kiedyś czytałam że podobno podczas implantacji czuje się ciagniecie ale chyba w pachwinie. Pewnie sobie coś wkrecam jak zawsze... jeszcze tyle czekania na testowanie[emoji19]Cześć dziewczyny, w większości czasu udzielam się na staraczkach, ale tu też czasem zaglądam [emoji6] Możecie mi powiedzieć o co chodzi z tym zapisywaniem się na testowanie? Kto zapisuje, gdzie? Co ma to na celu? [emoji848]
Podziel się: