reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Czyli razem będziemy spodziewać się testowania [emoji16]Tak wiem że może być za wcześnie, wiem że u niektórych kobiet już w 10dpo wychodzi cień a u innych nie. Dlatego ten test w niedzielę chce z robić z czystej ciekawości no tak jak mówię w niedzielę zaczynam nocki, a jak wracam z pracy, kładę się spać i śpię mniej więcej do 13 a w między czasie budzą się chociaż raz na siku także test może być też malowiaryhodny chyba. Chociaż teraz tak zobaczyłam że we środę 11 mam wolne od pracy a teoretycznie okres powinnam dostać 9 listopada a że owu miałam dwa dni później to wg premom okres przesunął się na 12 listopada. Także może uda mi się cierpliwie poczekać do przyszłej środy...oj ale będzie ciężko [emoji23]

O to byłby dobry termin! [emoji16] trzymam kciuki za wytrwałość [emoji16][emoji16]

reklama
Cześć dziewczyny, czy ta niewyraźna kreska może oznaczać ciążę?

Załączniki

• Snapchat-168489627.jpg
    Snapchat-168489627.jpg
    446,7 KB · Wyświetleń: 108
Mój mały u babci do czwartku a ja pracuje do 14 tak że popołudniami będę nadrabiać netflixa pod kocykiem [emoji16] czas szybciej zleci a pierwszy, później weekend i pewnie pierwszy test zrobię w niedzielę rano tak z ciekawości już będzie 10dpo a od niedzieli mam nocki więc też po nockach nie wiem czy test robiony po kilku godzinach spania będzie wiarygodny.

Ja żeby zająć głowę i trochę dać jej odpocząć od myśli na temat dziecka, starania i wypatrywania złamanego paznokcia na znak ciąży zrobiłam wczoraj coś około 100 pierogów z mięsem 😂😂
Cały dzień lepienia. Teraz próbuje je mamie wcisnąć bo we dwójkę to my tego nie zjemy.

O to byłby dobry termin! [emoji16] trzymam kciuki za wytrwałość [emoji16][emoji16]
Byłby idealny ale nie wiem czy wytrzymam [emoji23] ale dziękuję za kciuki [emoji16]
Cześć dziewczyny, czy ta niewyraźna kreska może oznaczać ciążę?
Może to być fabryczna kreska. Kiedy powinnaś mieć @?
Ja żeby zająć głowę i trochę dać jej odpocząć od myśli na temat dziecka, starania i wypatrywania złamanego paznokcia na znak ciąży zrobiłam wczoraj coś około 100 pierogów z mięsem [emoji23][emoji23]
Cały dzień lepienia. Teraz próbuje je mamie wcisnąć bo we dwójkę to my tego nie zjemy.
Ja chętnie się zaopiekuję jeśli mama nie chce [emoji16]

Ja żeby zająć głowę i trochę dać jej odpocząć od myśli na temat dziecka, starania i wypatrywania złamanego paznokcia na znak ciąży zrobiłam wczoraj coś około 100 pierogów z mięsem [emoji23][emoji23]

[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Cześć! Dołączam i ja do was po raz pierwszy :) starania zaczęliśmy niedawno, 10.09 wzięłam ostatnią tabletkę Visanne (mam niewielkie zrosty przez endometriozę), pierwsza @ po odstawieniu pojawiła się 21.10. Działaliśmy od razu po odstawieniu tabletki ale w tamtym cyklu się nie udało, teraz staramy się przytulać conajmniej co dwa dni, czasem codziennie, w zależności od chęci ;) nie mam pojęcia kiedy teraz powinnam dostać @ bo po tych tabletkach na początku cykl może mieć różne długości, na pierwszą @ po odstawieniu czekałam prawie 6 tygodni. Teraz chyba spróbuję testować coś koło 20, ale to taki strzał całkowicie w ciemno, bo kompletnie nie wiem kiedy się spodziewać :( No ale jestem dobrej myśli :) trzymam kciuki, za wszystkie testujące :)

Cześć! Dołączam i ja do was po raz pierwszy :) starania zaczęliśmy niedawno, 10.09 wzięłam ostatnią tabletkę Visanne (mam niewielkie zrosty przez endometriozę), pierwsza @ po odstawieniu pojawiła się 21.10. Działaliśmy od razu po odstawieniu tabletki ale w tamtym cyklu się nie udało, teraz staramy się przytulać conajmniej co dwa dni, czasem codziennie, w zależności od chęci ;) nie mam pojęcia kiedy teraz powinnam dostać @ bo po tych tabletkach na początku cykl może mieć różne długości, na pierwszą @ po odstawieniu czekałam prawie 6 tygodni. Teraz chyba spróbuję testować coś koło 20, ale to taki strzał całkowicie w ciemno, bo kompletnie nie wiem kiedy się spodziewać :( No ale jestem dobrej myśli :) trzymam kciuki, za wszystkie testujące :)
3mam kciuki, żebyś jak najszybciej zobaczyła swoje upragnione 2 kreseczki ❤️

reklama

Oby Ci się udało szybciej niż się spodziewasz [emoji110][emoji3590][emoji3590]

Do góry