reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Ja to od wczoraj mam takie bóle lewego jajnika że masakra.. A tu już 21dc, mam nadzieję że to nie owu bo się wszystko poprzesuwa..

reklama
Kreska powinna być ciemniejsza po takim czasie 🤷‍♀️ pink ciężko mi ocenić bo jest już przedawniony więc nie wiem jaka była kreska w prawidłowym czasie 🤷‍♀️
To jest z dzusuaj te dwa testy, z piatku wieczora jest ten.

Załączniki

• IMG_20201030_220720.jpg
    IMG_20201030_220720.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 103
Miałam inseminacje bo staramy się już przeszło 1,5 roku inseminacja była 18 października, a 20 potwierdzone że pęcherzyki pekly, teoretycznie okres powinnam dostać wczoraj.
To może być jeszcze za wcześnie najlepiej testować 14dpo 😊 życzę tych 2 grubych, wyraźnych kreseczek 😉

Cześć dziewczyny, w większości czasu udzielam się na staraczkach, ale tu też czasem zaglądam 😉 Możecie mi powiedzieć o co chodzi z tym zapisywaniem się na testowanie? Kto zapisuje, gdzie? Co ma to na celu? 🤔

reklama
To jest lista z naszymi nickami i data kiedy powinnysmy dostać okres, czyli teoretycznie kiedy powinnysmy testować. Tak poprostu żeby każda z nas wiedziała za którą kiedy trzymać kciuki [emoji28] ja czasami zaglądam na staraczki, ale tam produkujecie tak szybko że po kilka godzinach nie wchodzenia na forum nie jestem wstanie nadrobic. Także stwierdziłam że odpadam [emoji23]
Cześć dziewczyny, w większości czasu udzielam się na staraczkach, ale tu też czasem zaglądam [emoji6] Możecie mi powiedzieć o co chodzi z tym zapisywaniem się na testowanie? Kto zapisuje, gdzie? Co ma to na celu? [emoji848]
U mnie test pozytywny owu był 28 października a dziś rano w pracy przez chwilę dosłownie może 2 minuty czulam dziwne ciagniecie jakby w jajniku. Skojarzyło mi się to z czyimś wpisem który gdzieś kiedyś czytałam że podobno podczas implantacji czuje się ciagniecie ale chyba w pachwinie. Pewnie sobie coś wkrecam jak zawsze... jeszcze tyle czekania na testowanie[emoji19]

Do góry