jjm86
Fanka BB :)
No to trzymam kciukiJa dziś nie testuje, 29 dc, 11dpo więc za wcześnie. Czekam do środy na termin @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to trzymam kciukiJa dziś nie testuje, 29 dc, 11dpo więc za wcześnie. Czekam do środy na termin @
Smutno mi, że się nie udało, ale z drugiej strony cieszę się, że w grudniu będziesz ze mnąDzień dobry i deszczowy wszystkim ! Ja dziś 26dc, czyli dziś powinna przyjść @. Zrobiłam test o czułości 25 - biel bielą pogania niestety (taaaa ja i moje wcześniejsze przeczucie, że będzie fantastycznie). Za to szykuje mi się okres życia, dawno nie miałam takich boleści brzucha, a cyce ogniem palą . No nic, czekam więc sobie i kolejne testowanie pewnie na początku grudnia wypadnie, także Lisa, ramię w ramię z Tobą
Czekamy zatem do środy, trzymamJa dziś nie testuje, 29 dc, 11dpo więc za wcześnie. Czekam do środy na termin @
Liso, czyli obie mamy w planach fajny prezent bożonarodzeniowy . Będę mocno zaciskać kciuki za Twoje wyniki!Smutno mi, że się nie udało, ale z drugiej strony cieszę się, że w grudniu będziesz ze mną
Dokładnie.. Mam nadzieję że wyniki będą super ale że się nie spóźni i będzie w terminie, to na mikołajki test bym robiła..Liso, czyli obie mamy w planach fajny prezent bożonarodzeniowy . Będę mocno zaciskać kciuki za Twoje wyniki!
Druga widać.. A może lepiej iść na betę?? I nie robić tyłu testów, bo się tylko człowiek stresuje..Dziewczyny moje testy z dzisiaj rana, okres powinnam mieć wczoraj. Testy wyglądają tak, nie powinny być ciemniejsze? Wiem głupie pytanie ale robiłam w piątek wieczorem już tego Pinka o czułości 10 i też wyszła kreska, wydaje mi się że jaśniejsza dlatego martwię się że już może powinna być ciemniejsza.
Kreska powinna być ciemniejsza po takim czasie pink ciężko mi ocenić bo jest już przedawniony więc nie wiem jaka była kreska w prawidłowym czasieDziewczyny moje testy z dzisiaj rana, okres powinnam mieć wczoraj. Testy wyglądają tak, nie powinny być ciemniejsze? Wiem głupie pytanie ale robiłam w piątek wieczorem już tego Pinka o czułości 10 i też wyszła kreska, wydaje mi się że jaśniejsza dlatego martwię się że już może powinna być ciemniejsza.
Nie dziękujęCzekamy zatem do środy, trzymam