reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Dopoki nie ma @ to jeszcze nie wszystko stracone :)
Moj maz już sie chyba przyzwyczail do tego wszystkiego co mu opowiadam tu z forum i nawet zaakceptowal kolejne witaminy :D

Gdzieś z tyłu głowy mała nadzieja jest ale rozsądek podpowiada mieć się na baczności. 😊
Ja swojemu też właśnie zamówiłam jakieś witaminy ale staram się teraz unikać tematu starań jako 'wyznaczonego zadania' tylko raczej na luzie, o ile to w ogóle możliwe. 😊

reklama
Nie mam pojęcia. Wróciłam rano ze spaceru i przy podcieraniu była różowa krew. Założyłam wkładkę i czysta, a teraz przy podcieraniu trochę brązowego śluzu 🤷‍♀️ mam czasami plamienia przed okresem więc pewnie jutro dostanę, choć nigdy nie bolało mnie podbrzusze przy plamieniu. Zobaczymy, do jutra powinno się rozkręcić 🤷‍♀️
Ja mam takie plamienia od poniedziałku, trochę brązu przez cały dzień, po nocy mam plamkę ciemna bordowa, dzisiaj z nocy to samo, nie wiem jak mam to oznaczyć w aplikacji, jako dzień 1 dc dzisiaj czy od pon skoro wyglada to tak samo 🤔

Ostatnia edycja:
Też skonczylam mówić o zajsciu w ciaze jako zadaniu, ktore trzeba wykonac - bo juz sie nasluchalam, ze sex musi byc przyjemnoscia a nie obowiazkiem :p
Gdzieś z tyłu głowy mała nadzieja jest ale rozsądek podpowiada mieć się na baczności. [emoji4]
Ja swojemu też właśnie zamówiłam jakieś witaminy ale staram się teraz unikać tematu starań jako 'wyznaczonego zadania' tylko raczej na luzie, o ile to w ogóle możliwe. [emoji4]

Ja mam takie plamienia od poniedziałku, trochę brązu przez cały dzień, po nocy mam plamkę ciemna bordowa, dzisiaj z nocy to samo, nie wiem jak mam to oznaczyć w aplikacji, jako dzień 1 dc dzisiaj czy od pon skoro wyglada to tak samo 🤔
A robiłaś może test?? Bo nie pamiętam już. Przepraszam..
Bo dziwna ta twoja 🐵

A ja dalej nic.. Jajnik lewy pobolewa, piersi spuchły i bolą.. Masakra.. Nawet ciepła kąpiel nie pomaga.. Nie wiem co tu chodzi.. W ⏸️nie wierzę, bo seruduszkowalismy tylko w jeden dzień właśnie przed dniem tej 🐵 tego cyklu, takze wtedy zajść nie mogłam..
Czekam i wkurzam się dalej, może jutro się pojawi jaśnie Pani.. Jak nigdy na nią czekam..
Nie będę was już zanudzać, ale nie mam komu się wygadać.. Przepraszam za moje marudzenie.. Ale chce mi się płakać, bo plany się przesuwają..

Hehe spoko, nie robiłam bo po zakupie testu w pon ten dziwny @ przyszedł to stwierdziłam ze nie robie bo bez sensu, ale może jutro dla swojego spokoju zrobię 🤔
Ja w pierwszej ciąży plamiłam właśnie na brązowo, ale to już po teście, więc się wystraszyłam, że coś nie tak.. Na szczęście wszystko było ok.. Także zrób jutro i będzie wszystko wiadomo.. Czekam rano na wiadomość..

reklama
Do góry