Dokładnie takŚwięta będą piękne, bo będzie masa
reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
A ja dzisiaj znów mam bóle okresowe, a nadal go nie widzę
Byłam u gina w tym cyklu i wszystko jest dobrze, od niego mam zielone światło na starania.. Od 3 tygodni biorę eutyrox i nie wiem co jest z moją , poprzednie cykle miałam regularne..A luteina może pomóc w tym przypadku? Tylko pewnie pasowałoby wybrać się do gin, a na dniach pewnie sama przyjdzie..
Kropka29
Moderator
Ja miałam tak w tamtym cyklu, przez tydzień bolało mnie jak na okres i do tego co chwile miałam wrażenie że już ze mnie leci i szlam do łazienki sprawdzaćA ja dzisiaj znów mam bóle okresowe, a nadal go nie widzę
HeraUnique
Ja myślę, że jutro powinnam dostać więc będę walczyć o grudniowy cyklJa miałam tak w tamtym cyklu, przez tydzień bolało mnie jak na okres i do tego co chwile miałam wrażenie że już ze mnie leci i szlam do łazienki sprawdzać
monnkej
Nie. Miałam jutro konsultować to z ginekologiem. Miałam. Tak. Godzinę temu otrzymałam telefon, ze doktor zle się czuje, będzie robiła test i może spotkamy się za tydzień, może za 3.. czujecie to? Dobrze,ze chociaż dziś zadzwoniła... Ostatnio endokrynolog ot tak wzięła urlop i nie odbyła się wizyta, teraz gin...A zbijasz czymś prolaktyne??
93kora
i nie dostanieszA ja dzisiaj znów mam bóle okresowe, a nadal go nie widzę
A jesteś pewna, że nie ma szansy na dwie kreseczki?A ja dzisiaj znów mam bóle okresowe, a nadal go nie widzę
HeraUnique
i nie dostaniesz
Nie mam pojęcia. Wróciłam rano ze spaceru i przy podcieraniu była różowa krew. Założyłam wkładkę i czysta, a teraz przy podcieraniu trochę brązowego śluzu mam czasami plamienia przed okresem więc pewnie jutro dostanę, choć nigdy nie bolało mnie podbrzusze przy plamieniu. Zobaczymy, do jutra powinno się rozkręcićA jesteś pewna, że nie ma szansy na dwie kreseczki?
reklama
Kropka29
Moderator
Trzymam kciuki żeby się nie rozkręciło!Nie mam pojęcia. Wróciłam rano ze spaceru i przy podcieraniu była różowa krew. Założyłam wkładkę i czysta, a teraz przy podcieraniu trochę brązowego śluzu mam czasami plamienia przed okresem więc pewnie jutro dostanę, choć nigdy nie bolało mnie podbrzusze przy plamieniu. Zobaczymy, do jutra powinno się rozkręcić
Podziel się: