reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

U mnie endo się zmartwiła wtedy moim niskim progesteronem a okazało się że byłam dopiero w połowie cyklu a nie na jego końcu jak wtedy mi się wydawało [emoji2360] pamiętam, że wtedy już się niby czułam że @ idzie a musiałam na nią jeszcze czekać ponad 10 dni... Powtórzyłam progesteron tydzień później i z 3 wzrósł do 13 no i @ przyszła po 2 dniach [emoji28] tak mi się rozregulowało... Ale następne cykle mega regularne i o 2-3 dni krotsze niż wcześniej no i w 3 cyklu się udało [emoji1766][emoji3590]
Czyli może mieć on na to wpływ.. Nic tylko czekać.. Piersi mnie strasznie bolą od 2 dni, a zazwyczaj bolały parę dni szybciej. Więc może jest gdzieś w pobliżu ta [emoji204]..

reklama
U mnie endo się zmartwiła wtedy moim niskim progesteronem a okazało się że byłam dopiero w połowie cyklu a nie na jego końcu jak wtedy mi się wydawało [emoji2360] pamiętam, że wtedy już się niby czułam że @ idzie a musiałam na nią jeszcze czekać ponad 10 dni... Powtórzyłam progesteron tydzień później i z 3 wzrósł do 13 no i @ przyszła po 2 dniach [emoji28] tak mi się rozregulowało... Ale następne cykle mega regularne i o 2-3 dni krotsze niż wcześniej no i w 3 cyklu się udało [emoji1766][emoji3590]
Zostaje mi poczekać.. A chciałabym już wyniki zrobić i zacząć się starać a tu nici z tego.. Denerwuje się dodatkowo.. Chyba że jutro pójdę proga sobie zbadać i zobaczyć na jakim jest poziomie, tylko nie wiem czy to coś da..

A ja mam dziś 30 dc i się wkurzam bo 🐵 nie widać.. A chciałabym zrobić wyniki i zacząć działać jeżeli jest okej.. Zawsze pod górkę.. I się tylko denerwuje.. Czyżby eutyrox mi tu coś namieszał, ale zawsze cykle miałam regularne..
Płakać mi się chce..
Może i to wina eutyroxu, w moim przypadku jak brałam to on mi ureglował cykle, ale na każdego działają inaczej. Może też stres przez tą sytuację? Mam nadzieję, że dostaniesz jak najszybciej i w grudniu obydwie będziemy testować :)

Może i to wina eutyroxu, w moim przypadku jak brałam to on mi ureglował cykle, ale na każdego działają inaczej. Może też stres przez tą sytuację? Mam nadzieję, że dostaniesz jak najszybciej i w grudniu obydwie będziemy testować :)
Zanim zaczęłam go brać miałam regularne 🐵 ale czekam jak nigdy na niego.. Wczoraj gorąca kąpiel, a dziś nie wiem co wymyślę.. Jestem trochę zdziwiona, bo jajniki czułam w połowie cyklu a tu taka niespodzianka..

reklama
Zanim zaczęłam go brać miałam regularne 🐵 ale czekam jak nigdy na niego.. Wczoraj gorąca kąpiel, a dziś nie wiem co wymyślę.. Jestem trochę zdziwiona, bo jajniki czułam w połowie cyklu a tu taka niespodzianka..
A luteina może pomóc w tym przypadku? Tylko pewnie pasowałoby wybrać się do gin, a na dniach pewnie sama przyjdzie..

Do góry