reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Ja już nie nastawiam się na ciążę. Ostatnio szyjke sprawdzałam jakoś po owulacji chwilę i później nawet o tym zapomniałam a dziś sprawdziłam i szyjka bardzo nisko także nie będzie najpiękniejszego prezentu na urodziny [emoji24] czwarty cykl do dupy aż mi się wszystkiego odechciewa naprawdę [emoji24]

U mnie wyszło, że kalendarzyk kłamał a owulacja była plus/minus 3/4 dni później więc spokojnie. Kiedy bardziej zaczęłam wszystko obserwować wszystko się przesunęło więc obserwować i czekać na pewno się pojawi 😀
Dajesz mi nadzieję! Bo myślałam że wszystko stracone. Choć dziwne bo w zeszłym tygodniu miałam 2 bardzo blade kreski na teście owulacyjnym i robiłam codziennie testy i nic nie ciemniały a dzisiaj jest tylko jedna kreska.

Mogła się owu przesunąć [emoji2368]
Oby. W tym cała moja nadzieja! Choć testy owulacyjne mnie zmyliły. W zeszłym tygodniu jak robiłam to były 2 bardzo blade kreski i robiłam codziennie czekając aż będą ciemnieć a tu dzisiaj tylko jedna.. Robiłam na dwóch różnych testach i na obu wyszła tylko jedna.

Ja już nie nastawiam się na ciążę. Ostatnio szyjke sprawdzałam jakoś po owulacji chwilę i później nawet o tym zapomniałam a dziś sprawdziłam i szyjka bardzo nisko także nie będzie najpiękniejszego prezentu na urodziny [emoji24] czwarty cykl do dupy aż mi się wszystkiego odechciewa naprawdę [emoji24]
Jak nie urodzinowy to świąteczny! Nosek do góry ❤️

Dajesz mi nadzieję! Bo myślałam że wszystko stracone. Choć dziwne bo w zeszłym tygodniu miałam 2 bardzo blade kreski na teście owulacyjnym i robiłam codziennie testy i nic nie ciemniały a dzisiaj jest tylko jedna kreska.
Testy wychodzą bardzo różnie. U mnie 3 dni przed owu też była 1 kreska mimo, że wcześniej były dwie blade. Nie ma czym się martwić, pojawi się na pewno 😁

Nie martw się, wszystko co najlepsze jeszcze przed Tobą. Ja liczę, że się uda 💪 jak nie na Mikołaja to w okresie świątecznym. Podobno magia świat działa, więc głowa do góry ☺️

reklama
Testy wychodzą bardzo różnie. U mnie 3 dni przed owu też była 1 kreska mimo, że wcześniej były dwie blade. Nie ma czym się martwić, pojawi się na pewno 😁
To tego nie wiedziałam że te testy tak oszukują, czyli nie ma co ich robić, lepiej obserwować siebie i wtedy będzie się pewniejszym. Dziękuję 😊

Do góry