Mecenasowa27
Fanka BB :)
Jak nie urodzinowy to świąteczny! Nosek do góry [emoji3590]
Dzięki dziewczyny, ale jakoś ciężko jest myśleć pozytywnie. Bardzo chciałam żeby drugi maluszek też był wiosenno letni tak jak mój synek ale na pewno w 2021 roku nie będzie już letniego dzidziusia więc mam nadzieję ze chociaż jesienno zimowym się uda.Nie martw się, wszystko co najlepsze jeszcze przed Tobą. Ja liczę, że się uda [emoji123] jak nie na Mikołaja to w okresie świątecznym. Podobno magia świat działa, więc głowa do góry [emoji3526]
To nie jest tak że te testy oszukują. Poprostu poziom LH w ciągu cyklu (ba, nawet w ciągu doby) się zmienia, nie jest on przed i po owulacji na takim samym ciągle poziomie, a po za tym.na wynik testu może mieć też wpływ ilość spozytuch napoi przed testem, ilość korzystania z wc czy nawet godzina w której test jest wykonywany. Poza tym test wykonuje się w momencie kiedy mniej więcej powinna być owulacja żeby zaobserwować pik, więc teoretycznie nie powinno się robić testów przez cały cykl (chociaż ja ten cykl akurat z ciekawości sama dla siebie robię te testy od początku do końca)To tego nie wiedziałam że te testy tak oszukują, czyli nie ma co ich robić, lepiej obserwować siebie i wtedy będzie się pewniejszym. Dziękuję [emoji4]