reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Ja w tym cyklu mam zamiar zastosować wiesiołka, może spróbuje tego ananasa. Jednak najbardziej zastanawiam się nad kupnem tego: FERTILSAFE PLUS 75 CONCEIVE ułatwia zajść w ciążę. Stosował ktoś może takie żele? Jakieś opinie?

Któreś z dziewczyn na staraczkach stosowały/stosują [emoji3526] warto tam zapytać

reklama
Ja w tym cyklu mam zamiar zastosować wiesiołka, może spróbuje tego ananasa. Jednak najbardziej zastanawiam się nad kupnem tego: FERTILSAFE PLUS 75 CONCEIVE ułatwia zajść w ciążę. Stosował ktoś może takie żele? Jakieś opinie?
My aktualnie używamy Fertilsafe, nie wypowiem się jak ze skutecznością bo to taki nasz pierwszy porządny cykl starań. My stosujemy głównie z tego powodu że ja mam problem z suchością i małą ilością śluzu :)

Ja stosuje i do zapłodnienia doszło od razu w pierwszym cyklu stosowania , tylko niestety byla biochemiczna . Ale polecam:)

Dziewczyny, może któraś mi wyjaśni, bo kliknęłam "obserwuj" waszego forum a nie dostaje powiadomień, kto co pisze... Tylko z forum Staraczki... A tu też bym chciała być mniej więcej na bieżąco

Szczerze polecam! Tylko uważaj bo niektóre dziewczyny mówiły, że bolał je przez niego brzuch 😔
Jeśli dobrze pamiętam to kilka lat temu ginekolog zalecił mi stosowanie go na bolesne @, dawno to było ale z tego co mi się wydaje to nie miałam wtedy żadnych działań niepożądanych. Mam nadzieję, że tym razem też tak będzie, aczkolwiek mam świadomość że tamto było dawno i dużo się mogło zmienić od tamtej pory :D

reklama
Do góry