Gratulacje, spokojnych 9 miesięcy <3Zobacz załącznik 1197443chyba się udało
reklama
monnkej
Fanka BB :)
Gratki @Katrinaka
93kora
póki nie ma @ jest szansa . ehhU mnie lipa, test z rana negatywny. Może w grudniu się uda. Trzymam kciuki za was ☺
Niby tak, ale nie wierzę w to raczej. Zrobiłam clearblue cyfrowy, on raczej by się nie pomylił. No trudno, to dopiero 3 cs także jedziemy dalejpóki nie ma @ jest szansa . ehh
Kropka29
Moderator
U mnie chyba trwa jakaś infekcja, więc uważam cykl za stracony we wrześniu miałam robioną cytologię i wyszła infekcja, ale nie miałam kompletnie żadnych objawów ani nic więc gin podjął decyzję o ponownej cytologii. Robiłam ją teraz we wtorek i położna jak ją pobierała to stwierdziła, że żadnego stanu zapalnego nie widzi a śluz który się pojawił jest lekko grudkowaty co może albo świadczyć o dniach niepłodnych bo tak się czasem dzieje albo o delikatnej infekcji grzybiczej. I do tej pory kompletnie nie miałam żadnych objawów, a dziś coś tak jakby czasem mnie swędziało czekam na wyniki cyto. ale już się w ogóle nie nastawiam na ten cykl
Kinga_26
U mnie tak samo, test negatywny. Niech już ta @ przychodzi żeby zacząć 4 cs.Niby tak, ale nie wierzę w to raczej. Zrobiłam clearblue cyfrowy, on raczej by się nie pomylił. No trudno, to dopiero 3 cs także jedziemy dalej
Dokładnie, ja też już czekam na @, zamawiam nowe testy owulacyjne i nowa nadzieja we mnie wstępujeU mnie tak samo, test negatywny. Niech już ta @ przychodzi żeby zacząć 4 cs.
reklama
Kinga_26
Ja w tym cyklu mam zamiar zastosować wiesiołka, może spróbuje tego ananasa. Jednak najbardziej zastanawiam się nad kupnem tego: FERTILSAFE PLUS 75 CONCEIVE ułatwia zajść w ciążę. Stosował ktoś może takie żele? Jakieś opinie?Dokładnie, ja też już czekam na @, zamawiam nowe testy owulacyjne i nowa nadzieja we mnie wstępuje
Podziel się: