reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Ja poluje na dwie kreski na teście owu. Dziś 9 dc ,przytulanki zgodnie z zaleceniami lekarza co 2 dni , pojawiła się już druga kreska ale do pozytywnego jeszcze trochę :) testy owu robie od 6dc , bo po biochemicznej myślałam, że może mi się owulacja poprzesuwać, a nie chciałam przegapić 🤣
polować na owulacje właśnie najlepiej z testami :). aa przytulanki sama przyjemność :D

reklama
Hej dziewczyny, A więc dziś 30 dc @ nie przyszła do tej pory mimo że 2 dni temu robiłam test który nic pokazał. Następnego dnia( czyli wczoraj ) zrobiłam drugi test bo dalej nie przyszła @ i niby coś się pokazało. No i dziś zrobiłam 3 test ale kochana Pani z apteki zamiast dac 10 dała mi o czułości 25 [emoji2356]
Tak wiem upadlam na głowę [emoji28]
Nie nastawiam się na nic bo ciężko byłoby uwierzyć [emoji23] pierwsze zdjęcie testy w przedwczoraj i wczoraj , drugie zdjęcie z dziś. Wiem nie powinnam wogole dodawać kontrastów, ale aparat nie chce tego uchwycić
20201103_070211.jpeg
20201104_172050.jpeg
20201104_145612.jpeg

Hej dziewczyny, A więc dziś 30 dc @ nie przyszła do tej pory mimo że 2 dni temu robiłam test który nic pokazał. Następnego dnia( czyli wczoraj ) zrobiłam drugi test bo dalej nie przyszła @ i niby coś się pokazało. No i dziś zrobiłam 3 test ale kochana Pani z apteki zamiast dac 10 dała mi o czułości 25 [emoji2356]
Nie nastawiam się na nic bo ciężko byłoby uwierzyć [emoji23] pierwsze zdjęcie testy w przedwczoraj i wczoraj , drugie zdjęcie z dziś. Wiem nie powinnam wogole dodawać kontrastów, ale aparat nie chce tego uchwycić Zobacz załącznik 1197070Zobacz załącznik 1197071Zobacz załącznik 1197073

Kurczę nic nie widzę [emoji2370]

Nie nastawiam się na nic bo ciężko byłoby uwierzyć [emoji23] pierwsze zdjęcie testy w przedwczoraj i wczoraj , drugie zdjęcie z dziś. Wiem nie powinnam wogole dodawać kontrastów, ale aparat nie chce tego uchwycić Zobacz załącznik 1197070Zobacz załącznik 1197071Zobacz załącznik 1197073
A ja jakbym widziała jakiś cień na tym ostatnim zdjęciu.. Najlepiej jak bys z porannego jutro zrobiła..

Zrób jutro z porannego. Ktory to u Ciebie dpo? Ja robiłam wczoraj 30dc, 12dpo ale ten najczulszy 10 i ta kreska jakaś super mocna nie była ale widoczna gołym okiem i to z odległości.

Na górze dzisiejszy, na dole wczorajszy.
20201104_202923.jpg

reklama
Hej staraczki. Jessczze raz gratuluję pozytywnych testów ciazowych jak i tych owukacyjnych też. Słuchajcie mam do was pytanie, jest to mój pierwszy cały cykl z testami owu. Przedstawiają się nie tak jak na zdjęciach, dodatkowo wrzucam wykres. Czy to normalne że pomalutku znowu zaczyna mi wychodzić ta kreskatestowa ? Myślałam że po peaku kreska testowa będzie coraz jaśniejsza aż w końcu całkiem zniknie i się nie pojawi. A tak jak na wykresie nawet widać, pomalutku idzie do góry. Czemu tak się dzieje, czy to coś znaczy czy tak poprostu może być?
Screenshot_20201104-212450_Premom.jpeg
Screenshot_20201104-212349_Premom.jpeg
Screenshot_20201104-212429_Premom.jpeg
Screenshot_20201104-212438_Premom.jpeg

Do góry