reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Ja poluje na dwie kreski na teście owu. Dziś 9 dc ,przytulanki zgodnie z zaleceniami lekarza co 2 dni , pojawiła się już druga kreska ale do pozytywnego jeszcze trochę :) testy owu robie od 6dc , bo po biochemicznej myślałam, że może mi się owulacja poprzesuwać, a nie chciałam przegapić 🤣
polować na owulacje właśnie najlepiej z testami :). aa przytulanki sama przyjemność :D

reklama
Hej dziewczyny, A więc dziś 30 dc @ nie przyszła do tej pory mimo że 2 dni temu robiłam test który nic pokazał. Następnego dnia( czyli wczoraj ) zrobiłam drugi test bo dalej nie przyszła @ i niby coś się pokazało. No i dziś zrobiłam 3 test ale kochana Pani z apteki zamiast dac 10 dała mi o czułości 25 [emoji2356]
Tak wiem upadlam na głowę [emoji28]
Nie nastawiam się na nic bo ciężko byłoby uwierzyć [emoji23] pierwsze zdjęcie testy w przedwczoraj i wczoraj , drugie zdjęcie z dziś. Wiem nie powinnam wogole dodawać kontrastów, ale aparat nie chce tego uchwycić
20201103_070211.jpeg
20201104_172050.jpeg
20201104_145612.jpeg

Hej dziewczyny, A więc dziś 30 dc @ nie przyszła do tej pory mimo że 2 dni temu robiłam test który nic pokazał. Następnego dnia( czyli wczoraj ) zrobiłam drugi test bo dalej nie przyszła @ i niby coś się pokazało. No i dziś zrobiłam 3 test ale kochana Pani z apteki zamiast dac 10 dała mi o czułości 25 [emoji2356]
Nie nastawiam się na nic bo ciężko byłoby uwierzyć [emoji23] pierwsze zdjęcie testy w przedwczoraj i wczoraj , drugie zdjęcie z dziś. Wiem nie powinnam wogole dodawać kontrastów, ale aparat nie chce tego uchwycić Zobacz załącznik 1197070Zobacz załącznik 1197071Zobacz załącznik 1197073

Kurczę nic nie widzę [emoji2370]

Nie nastawiam się na nic bo ciężko byłoby uwierzyć [emoji23] pierwsze zdjęcie testy w przedwczoraj i wczoraj , drugie zdjęcie z dziś. Wiem nie powinnam wogole dodawać kontrastów, ale aparat nie chce tego uchwycić Zobacz załącznik 1197070Zobacz załącznik 1197071Zobacz załącznik 1197073
A ja jakbym widziała jakiś cień na tym ostatnim zdjęciu.. Najlepiej jak bys z porannego jutro zrobiła..

Zrób jutro z porannego. Ktory to u Ciebie dpo? Ja robiłam wczoraj 30dc, 12dpo ale ten najczulszy 10 i ta kreska jakaś super mocna nie była ale widoczna gołym okiem i to z odległości.

Na górze dzisiejszy, na dole wczorajszy.
20201104_202923.jpg

reklama
Hej staraczki. Jessczze raz gratuluję pozytywnych testów ciazowych jak i tych owukacyjnych też. Słuchajcie mam do was pytanie, jest to mój pierwszy cały cykl z testami owu. Przedstawiają się nie tak jak na zdjęciach, dodatkowo wrzucam wykres. Czy to normalne że pomalutku znowu zaczyna mi wychodzić ta kreskatestowa ? Myślałam że po peaku kreska testowa będzie coraz jaśniejsza aż w końcu całkiem zniknie i się nie pojawi. A tak jak na wykresie nawet widać, pomalutku idzie do góry. Czemu tak się dzieje, czy to coś znaczy czy tak poprostu może być?
Screenshot_20201104-212450_Premom.jpeg
Screenshot_20201104-212349_Premom.jpeg
Screenshot_20201104-212429_Premom.jpeg
Screenshot_20201104-212438_Premom.jpeg

Do góry