reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Ja się nie wpisuje, bo obecny cykl ma już 36 dni [emoji2368] a i tak nie chce testować wcześniej niż jak się @ będzie spóźniać. Jesli nastepny cykl będzie taki sam to mnie ominie listopad [emoji23] ale będę kibicować i może jakimś rzutem na taśmę i ja się załapie na testowanie w listopadzie [emoji16]
No ja w listopadzie też nie będę testowac, więc trzymam kciuki za dziewczyny, ale mam cichą nadzieję że może w grudniu, jak to mówią do trzech razy sztuka no i grudzień 3 miesiącem będzie..

reklama
3.11 mam wizytę u ginekologa, żeby sprawdzić czy wszystko w porządku. Jutro idę na badania hormonów. Testy owulacyjne zakupione, witaminki i kwas foliowy lykam cały czas, dobre nastawienie jest, więc powinno się udać :) to będzie 3 cykl starań o pierwsza ciążę. Jestem dobrej myśli, skoro w poprzednim cyklu prawie się udało :) i na pewno nie zrobię testu przed terminem okresu 🙈
Dokładnie mam to samo, dzisiaj wizyta czy wszystko okej po stracie 22.10 i liczę porządnie na listopad! Czego tobie również życzę mocniutko ❤️

proponuję poczekać do terminu miesiączki :) ja zrobiłam test 3 dni przed, była jasna druga kreska, w poniedziałek beta już tylko 5.34 a we wtorek okres :( także w tym cyklu będę czekać do terminu 🤗❤ trzymam kciuki!
Wiem Kochana, obserwowałam Twoją historię... I bardzo mocno trzymam za Ciebie i wszystkie dziewczyny kciuki! Wiem, co to jest ciąża biochemiczna. W 2016 straciłam bliźniaki w czwartym miesiącu, miałam zabieg. W 2019 roku 3 razy byłam w ciąży, a ogólnie już 8 razy, z czego donosiłam dwie.

Wiem Kochana, obserwowałam Twoją historię... I bardzo mocno trzymam za Ciebie i wszystkie dziewczyny kciuki! Wiem, co to jest ciąża biochemiczna. W 2016 straciłam bliźniaki w czwartym miesiącu, miałam zabieg. W 2019 roku 3 razy byłam w ciąży, a ogólnie już 8 razy, z czego donosiłam dwie.
Teraz będzie dobrze, musimy myśleć pozytywnie ❤️ nie ma innej możliwości..
Ja już tak czekam na te starania..
Na koniec miesiąca zapisze się do endo.. Tabletki biorę zgodnie ze wskazaniem, mam nadzieję, że działają jak trzeba i będzie zielone światełko...

Teraz będzie dobrze, musimy myśleć pozytywnie ❤ nie ma innej możliwości..
Ja już tak czekam na te starania..
Na koniec miesiąca zapisze się do endo.. Tabletki biorę zgodnie ze wskazaniem, mam nadzieję, że działają jak trzeba i będzie zielone światełko...
No pewnie, że będzie dobrze! Poziom tsh też będziesz badać pod koniec miesiąca? A przypomnij mi jeszcze, ilu dniowe masz cykle i kiedy powinna teraz wypadać miesiączka?

reklama
Cześć dziewczyny! Zrobiłam dziś test, wyszła kreseczka blada ale widoczna (Na fotce mniej widoczna niestety)Byłam już na becie, jak będę coś wiedzieć to dam znać ☺️ Trzymajcie kciuki!

Załączniki

• 1BC4D42F-F093-412A-A094-5412ECD014D7.jpeg
    1BC4D42F-F093-412A-A094-5412ECD014D7.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 98
  • A49F6423-C762-4571-936E-4ED5AE2B199B.jpeg
    A49F6423-C762-4571-936E-4ED5AE2B199B.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 100
Do góry