No ja w listopadzie też nie będę testowac, więc trzymam kciuki za dziewczyny, ale mam cichą nadzieję że może w grudniu, jak to mówią do trzech razy sztuka no i grudzień 3 miesiącem będzie..Ja się nie wpisuje, bo obecny cykl ma już 36 dni [emoji2368] a i tak nie chce testować wcześniej niż jak się @ będzie spóźniać. Jesli nastepny cykl będzie taki sam to mnie ominie listopad [emoji23] ale będę kibicować i może jakimś rzutem na taśmę i ja się załapie na testowanie w listopadzie [emoji16]
reklama
Hanciaaq
Fanka BB :)
Dokładnie mam to samo, dzisiaj wizyta czy wszystko okej po stracie 22.10 i liczę porządnie na listopad! Czego tobie również życzę mocniutko3.11 mam wizytę u ginekologa, żeby sprawdzić czy wszystko w porządku. Jutro idę na badania hormonów. Testy owulacyjne zakupione, witaminki i kwas foliowy lykam cały czas, dobre nastawienie jest, więc powinno się udać to będzie 3 cykl starań o pierwsza ciążę. Jestem dobrej myśli, skoro w poprzednim cyklu prawie się udało i na pewno nie zrobię testu przed terminem okresu
jjm86
Wiem Kochana, obserwowałam Twoją historię... I bardzo mocno trzymam za Ciebie i wszystkie dziewczyny kciuki! Wiem, co to jest ciąża biochemiczna. W 2016 straciłam bliźniaki w czwartym miesiącu, miałam zabieg. W 2019 roku 3 razy byłam w ciąży, a ogólnie już 8 razy, z czego donosiłam dwie.proponuję poczekać do terminu miesiączki ja zrobiłam test 3 dni przed, była jasna druga kreska, w poniedziałek beta już tylko 5.34 a we wtorek okres także w tym cyklu będę czekać do terminu ❤ trzymam kciuki!
jjm86
Myślę, że wszystko pójdzie po Twojej myśli i będziesz miała piękne świętaNo ja w listopadzie też nie będę testowac, więc trzymam kciuki za dziewczyny, ale mam cichą nadzieję że może w grudniu, jak to mówią do trzech razy sztuka no i grudzień 3 miesiącem będzie..
Teraz będzie dobrze, musimy myśleć pozytywnie nie ma innej możliwości..Wiem Kochana, obserwowałam Twoją historię... I bardzo mocno trzymam za Ciebie i wszystkie dziewczyny kciuki! Wiem, co to jest ciąża biochemiczna. W 2016 straciłam bliźniaki w czwartym miesiącu, miałam zabieg. W 2019 roku 3 razy byłam w ciąży, a ogólnie już 8 razy, z czego donosiłam dwie.
Ja już tak czekam na te starania..
Na koniec miesiąca zapisze się do endo.. Tabletki biorę zgodnie ze wskazaniem, mam nadzieję, że działają jak trzeba i będzie zielone światełko...
Cicho na to liczę.. Mikołajkowy prezent byłby pięknyMyślę, że wszystko pójdzie po Twojej myśli i będziesz miała piękne święta
jjm86
No pewnie, że będzie dobrze! Poziom tsh też będziesz badać pod koniec miesiąca? A przypomnij mi jeszcze, ilu dniowe masz cykle i kiedy powinna teraz wypadać miesiączka?Teraz będzie dobrze, musimy myśleć pozytywnie ❤ nie ma innej możliwości..
Ja już tak czekam na te starania..
Na koniec miesiąca zapisze się do endo.. Tabletki biorę zgodnie ze wskazaniem, mam nadzieję, że działają jak trzeba i będzie zielone światełko...
Katia90
Również trzymam Kciuki, daj znać po wizycie obyśmy się wszystkie spotkały na sierpniowych mamach!Dokładnie mam to samo, dzisiaj wizyta czy wszystko okej po stracie 22.10 i liczę porządnie na listopad! Czego tobie również życzę mocniutko ❤
reklama
akinoM222
Cześć dziewczyny! Zrobiłam dziś test, wyszła kreseczka blada ale widoczna (Na fotce mniej widoczna niestety)Byłam już na becie, jak będę coś wiedzieć to dam znać Trzymajcie kciuki!
Załączniki
Podziel się: