reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Cześć.. Dziewczyny spokojnie, bo kłótnie są zbędne, ja już swoją opinię na październikowych napisałam co myślę o całej sytuacji. Nie będę tu powtarzała.. I proszę Was, to ma być forum wspierające się, nie róbmy gowno burzy więcej, bo tylko się nakręcacie..
Życzę każdej aby w listopadzie ujrzała na teście piękne ⏸ kreski 😘
Jeżeli któraś jeszcze chce abym ja wpisała to piszcie na kiedy...

Dzień dobry wszystkim :) dziewczyny, ostudźcie mój zapał... Chyba zatestuję w sobotę. Mam przeczucie, że się udało, nie chcę zapeszać i sobie czegoś wkręcać, ale mam takie wrażenie. Trzymajcie mocno kciuki! A jak u Was starania? Powiem Wam dodatkowo, że mój mąż jest żołnierzem i boję się tego, co może się dziać w ciągu kolejnych dni/tygodni...

Dzień dobry wszystkim :) dziewczyny, ostudźcie mój zapał... Chyba zatestuję w sobotę. Mam przeczucie, że się udało, nie chcę zapeszać i sobie czegoś wkręcać, ale mam takie wrażenie. Trzymajcie mocno kciuki! A jak u Was starania? Powiem Wam dodatkowo, że mój mąż jest żołnierzem i boję się tego, co może się dziać w ciągu kolejnych dni/tygodni...
Trzymam mocno kciuki żeby to było to ❤️
Który to będzie dzien po owu??

Trzymam mocno kciuki żeby to było to ❤
Który to będzie dzien po owu??
Dziś jestem 11 dni po domniemanej owu. W sobotę będzie 13. Moje cykle trwają 26 dni, więc miesiączka powinna być 1-2.11. Brzuch mnie co prawda ciągnie, ale jakieś dobre przeczucie mam :) . Kurde, nie powinnam zapeszać!!! Dziękuję Ci bardzo! ❤

Dziś jestem 11 dni po domniemanej owu. W sobotę będzie 13. Moje cykle trwają 26 dni, więc miesiączka powinna być 1-2.11. Brzuch mnie co prawda ciągnie, ale jakieś dobre przeczucie mam :) . Kurde, nie powinnam zapeszać!!! Dziękuję Ci bardzo! ❤
A bo w tabelce jesteś na 6 listopada dlatego pytałam który dzień po owu 😊
No to w sobotę spokojnie możesz za testować.. Mi w 10dpo nic nie pokazało A w 12dpo pokazały się 2 wyraźne kreski.. Także może akurat.. Ale jak nic nie pokaże to się nie stresuje i poczekaj spokojnie to terminu 🐵..

proponuję poczekać do terminu miesiączki :) ja zrobiłam test 3 dni przed, była jasna druga kreska, w poniedziałek beta już tylko 5.34 a we wtorek okres :( także w tym cyklu będę czekać do terminu 🤗❤️ trzymam kciuki!

reklama
Cześć.. Dziewczyny spokojnie, bo kłótnie są zbędne, ja już swoją opinię na październikowych napisałam co myślę o całej sytuacji. Nie będę tu powtarzała.. I proszę Was, to ma być forum wspierające się, nie róbmy gowno burzy więcej, bo tylko się nakręcacie..
Życzę każdej aby w listopadzie ujrzała na teście piękne [emoji977] kreski [emoji8]
Jeżeli któraś jeszcze chce abym ja wpisała to piszcie na kiedy...

Ja się nie wpisuje, bo obecny cykl ma już 36 dni [emoji2368] a i tak nie chce testować wcześniej niż jak się @ będzie spóźniać. Jesli nastepny cykl będzie taki sam to mnie ominie listopad [emoji23] ale będę kibicować i może jakimś rzutem na taśmę i ja się załapie na testowanie w listopadzie [emoji16]

Do góry